Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '09

 
Kategori
Emlak
 

Emlak blogları dibe vurdu

Bir süredir ben de blog yazmamakla birlikte ara sıra emlak danışmanı arkadaşların neler yazdığını merak edip sayfayı açıyorum ve uzun süredir yazan, çizen yok.

İşler o kadar durdu ki kimse oturup iki satır birşeyler karalamak bile istemiyor demek. İnsanlar boş zamanlarında bu tür işlere zaman ayırırlar ve bu dönem sanırım arkadaşların çoğunun bol bol boş zamanı var ama bunun için elbette sadece zaman değil moral de lazım. Aylardır satış yapamayan arkadaşlar var ve demek ki kriz emlak ofislerini teğet geçmedi. Hatta belki de en çok bizleri vurdu. Benim ofisimin olduğu Başkentin Öveçler semtinde katta daire fiyatları 150000 tl den başlarken, son iki aydır müşteri kılığında iş yerimize teşrif eden kişilerin hepsi 100000 tl ile katta en güzel daireyi almak için gezinip duruyorlar. Bu bölgede bu fiyata daire bulamazsınız dediğimizde de; kardeşim kriz var fiyatlar düşmedi mi? diye sitem eden, sesini yükselten kesim de pek azımsanacak kadar değil. İçimden; ah keşke kredi faiz oranları yine düşse de, piyasa hafif kıpırdamaya başlasa da, ev fiyatları yine fırlasa da insanlar fırsatçılığı, kelepirciliği, ah biri batsa da bende evini uygun alsam felsefesini bir kenara bırakmak zorunda kalsa keşke! diyesim geliyor ki; lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyorum ve vazgeçiyorum.

Tüm emlak danışmanı ve ofis sahibi arkadaşlara iyi çalışmalar bol kazançlar diler ve Yüce Mevladan sabırlar niyaz ederim:)

 
Toplam blog
: 16
: 960
Kayıt tarihi
: 26.07.07
 
 

1976 Ağrı doğumluyum, evliyim ve Çağrı adında bir çocuk sahibiyim.Uzun yıllardır emlak sektörüne ola..