Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '17

 
Kategori
Güncel
 

Emperyalist'in son çaresi: Erdoğan'ı öldürmek!

Emperyalist'in son çaresi: Erdoğan'ı öldürmek!
 

internetten alınmıştır


Fransız akademisyen Moreau Defarges'in, televizyonlarda açıkça söylediği; "Erdoğan'ı öldürmekten başka çare yok" anlamındaki hezeyanı, bizim Batıcı aydınlar tarafından duymazlığa gelindi.

Aslında adamın söylediği Batı emperyalizminin tarihiyle yakından ilgili: Ta Sultan Fatih'ten başlayarak, belki Mustafa Kemal ve yakın tarihimizde Turgut Özal., Muhsin Yazıcıoğlu..İlk bakışta aklıma gelenler...

Geçtiğimiz 17 yıllık süreçte Tayyip Erdoğan için kimler eliyle kaç deneme yaptıkları da az çok biliniyor...

Emperyalist Batı-ki aslında Haçlı ruhudur- diz çöktüremediği liderleri bir şekilde katlederek sömürü çarkını döndürmeye devam eder...Bu yüzden "görevimiz tehlike" tarzı suikastler, öldürmeler onların rutin işidir.

Batı'nın görünen yüzünün aslında bir "maske" olduğunu Mehmet Akif gibi pek çok Doğulu düşünür ortaya koymuştur...

Özellikle Osmanlı üzerinde oynadıkları oyun ve bunun bize ödetilen bedeli ortadayken "devşirilmiş" aydın kesiminin bunu görmemezlikten gelmesi zihinsel körlüğün en acınası hali değilse nedir?

Sosyalizim, liberalizm, humanizm...gibi bir yığın cakalı felsefeler, Doğulu "aydınlar" için birer din haline getirilirken Batılı devletler için sömürünün, kolonyalistliğin aracı olarak kullanılmıştır.

Tarih boyu Avrupayla olan ilişkilerimiz, bizim askeri, siyasi ve ekonomik anlamda üstün olduğumuz zamanlarda normal gibi sürmüş ama güç bizden gittikten sonra, sömürü çarkı işlemeye başlamıştır.

AB sürecinin bizim açımızdan nasıl bir "utanç süreci" olduğunu da görmeyen bu Batı devşirmesi aydın tipi, bunca aşağılamaya rağmen, "ille de Avrupa" demeye neden devam ediyor?

Muhtemeldir ki, alışılagelmiş Batı ayarlı "yaşam tarzlarını" kaybetmekten korkuyorlar...Oysa, özel hayatınız ne olursa olsun, önceliğiniz ülke hayatının şahsiyeti ve onuru olmalıdır.

Sizin kafadan gidersek, daha kaç yıl bu AB'nin bize ayar vermesine ve daha kaç yıl kapılarında beklemeye razı olmalıyız...Bir elli yıl daha...Ya da yüz yıl mı?..Kaç yıl!

Avrupanın yaşını başını almış koskoca(!) siyaset bilimcisi bile, diz çöktüremediği, kontrol edemediği Tayyip Erdoğan'ı öldürmekten bahsederken, siz hala bunun Haçlı ruhunun bir "dip dalgası" olduğunu görmemekte ısrar ediyorsunuz ey Avrupai aydınlar!!

Onlar öldürmeyi iyi bilirler...Nereye gittilerse oranın "yerlilerini" öldürüp topraklarını işgal ettiler...Tüm "medeniyet"lerini ulaştırdıkları yerlerin yer altı yer üstü varlıklarını sömürdüler...

Bir Afrikalının dediği: "Avrupalı misyonerler buraya geldiğinde onların elinde İncil, bizim topraklarımız vardı..Sonra bir baktık ki İncil bizim elimizde topraklarımız onların olmuş"

Bu sözün Türkçesi de şudur: Avrupalılar bize liberalist, humanist vs..görüşleriyle geldiler, sonunda bu görüşler bizim aydının "dini" oldu ama kaynaklarımız Avrupaya aktı, biz geri kalmış ülke olduk...

Bugün bunu değiştirme zamanıdır...Batılı emperyalistler, öldürmekten bahsetmeye başladığına göre, epeyce çaresiz durumdalar...Her türlü numaraları Türkiye halkının engin sağduyusundan geri döndü...

Üzerimize sürdükleri devşirmeleriyle Türkiye'yi durduramayacaklarını anladılar şimdi milletin seçtiği liderini öldürmekten bahseder oldular...

İstiklal Marşı şairi Merhum Akif'in "medeniyet" tanımı ile bitirelim:

"Maske yırtılmasa bize hala afetti o yüz/ "Medeniyet" denilen kahpe hakikat yüzsüz!"

Bunu bir de Batı hayranı Türk "aydını" görse!!...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..