Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Emrah Aşk ve Mavi Dizisi ile risk mi alıyor?

Emrah Aşk ve Mavi Dizisi ile risk mi alıyor?
 

Emrah'ın Yeni Dizisi Aşk ve Mavi


10 Yılık bir aradan ekranlara bir dizi ile dönmeye hazırlanan Türk sinemasının Küçük Emrah adı ile anılan Emrah Erdoğan İpek yeni dizisi ile ekranlara dönüyor.  Emrah'ın bu aldığı karar kimine göre risk , kimine göre cesaret olarak gözükebilir. Bunun nedenlerinden birisi elbette uzun süredir ekrana verilen ara. Emrah kendisine güveni mi yoksa başka bir olaydan dolayı mı bu kararrı aldı göreceğiz. Dizinin yapımcısı ise NTC Medya olacak.

Emrah'ın yeni dizisinin adı "Aşk ve Mavi" oldu. Aşk kısmını enlamak mümkün ama Mavi adı bir sır olarak karşımızda duruyor. Dizi başladığı zaman bu mavi kısmını da anlayacağız elbette. Dizinin adınının yanına eklenen "Götür Beni Gittiğin Yere" Emrah'ın popüler şarkılarından birisi ve dizinin ismine bir anlam katılması için eklenmiş. Tabi izleyici bunu pek kullanmayacak ve Aşk ve Mavi kısmı dizinin adı olacaktır.

Emrah'ın dizideki partneri henüz belli değil ve görüşmeler sürüyor. Emrah'ın ağırlığına uygun bir partner olması için çalışmlar sürüyor. Tabi bizleri en çok meraklandıran konu günümüz yıldızlarından birisinin mi dizide rol alacağı yoksa daha tecrübeli bir isim mi yer alacak bunu zaman gösterecek elbette.

Kaynak : http://askvemaviizle.blogspot.com

 

 
Toplam blog
: 14
: 1383
Kayıt tarihi
: 13.01.16
 
 

Medya ve televizyon sektöründe  yer alan hemen hemen her diziyi takip etmeyi seven birisiyim. Bun..