Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '15

 
Kategori
TV Programları
 

Emrah yeni bir dizi için, süper ücretle evet dedi!

Emrah yeni bir dizi için, süper ücretle evet dedi!
 

Yıllar sonra bir diziyle ekrana dönecek olan Emrah, fiyatıyla dudak uçuklattı. Bölüm başı 120 bin lira alacak olan Emrah, Halit Ergenç ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi birçok ünlü dizi oyuncusunu geride bırakmış oldu.
 
Şarkıları kadar rol aldığı sinema filmleriyle de Türk Sineması'na damga vuran Emrah, yıllar sonra setlere dönme kararı aldı. Setlerdeki yoğun tempo nedeniyle gelen teklifleri geri çeviren Emrah, sonunda bir yapımcıya 'Evet' dedi.
 
Şarkıcının bu proje için alacağı ücret ise dizi sektörünü şoke etti. Emrah'ın rol alacağı yeni proje için bölüm başı 120 bin liraya el sıkıştığı öğrenildi.
 
Sanat dünyasından çok ticaretle uğraşan Emrah, alacağı bu ücretle son dönemin en popüler isimleri olan Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Halit Ergenç'i bile geride bıraktı. Tatlıtuğ'un bölüm başı 70 bin lira aldığı iddia edilirken Ergenç ve İmirzalıoğlu'nun ise 60 bin lira aldığı konuşuluyordu. Emrah oğlu Elyasa'yı dünyaya getiren eşi Sibel Hanım'a geçtiğimiz ay sürpriz yaparak BMW 218 marka bir otomobil hediye etmişti.
 
Emrah 1971 yılında Diyarbakır, Ergani ilçesinde doğmuştur. 1983 yılında ilk profesyonel müzik albümünü çıkarmış, "Küçük Emrah" olarak müzik dünyasına adım atmıştır.
 
kucuk-emrah-boynu-bukukler
 
1982 yılından itibaren bir çok müzik albümüne imza atan Emrah, 1984 tarihinden itibaren Zavallılar, Acıların Çocuğu, Boynu Bükükler, Öksüzler, Acı Lokma, Merhamet, Ayrılamam, Sefiller, Vurmayın, Can Evimden Vurdular,, Es Deli Rüzgar, Acı, Seninle İlk Defa, Sevdim, Hoşgeldin Gülüm, İbret, Ölesiye Sevmek, Yasak Sokaklar, Sensiz Olmaz, Yalnız Güneş Şahitti ve son olarak 2013 yılında Senarist-Yönetmen ve Müziklerini yaptığı son filmi Gelmeyen Bahar isimli sinema filmlerinde oynamıştır.
 
hqdefault unutabilsem - emrah hqdefault unutabilsem
 
 1992 Yılından itibaren Gündüzün Karanlığı, Unutabilsem, Belalım Benim, Kınalı Kar, Büyük Yalan, Adak, Oğlum İçin ve 2009 yılında Hicran Yarası isimli dizilerde oynamıştır.
 
6748912033_8b58053922
 
Emrah 1986 Yılından bu tarafa, Yılın En İyi Arabesk Sanatçı Ödülü, Hürriyet Altın Kelebek Ödülü, Televizyon Yıldızları En İyileri Ödülü gibi 40'ın üzerinde ödül sahibi olmuştur.
 
4684912014_93d99b3147_m
 
Şimdilik oynayacağı dizinin ismi açıklanmayan Emrah'ın dizide, hangi bayan sanatçı ile baş rol oynayacağı da açıklanmadı. İlerleyen günlerde, dizi ile bilgiler açıklanacaktır.
 
Emrah, Star Tv ile yeni sezon anlaşmıştı. Dizisi Star Tv'de yayınlanacak olan dizinin yapımcısı ise Gold Film - Faruk Turgut. Faruk Turgut'un açıklamalarına göre, dizi Milas'ta çekilecekmiş. Dizinin senaryosunu Onur Uğraş kaleme alıyormuş, Konusu ise, yıllar önce Milas'ta yaşayan bir çocuğun acı bir sebeple ilçeden ayrılması ve kaymakam olarak tekrar Milas'a dönüp sırları açığa çıkarmasını konu ediniyormuş.
 
Emrah'ın bölüm başına alacağı 120 bin liralık ücret hakikaten dizi tarihinde bir ilk olacak.
 
Emrah'a yıllar sonra oynayacağı yeni dizisinde başarılar dileyelim.
 
 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
 
Not: Haber kaynak Takvim, görseller internetten alınmıştır.
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..