Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '10

 
Kategori
Futbol
 

Emre Ve Caner takıntısı

Emre Ve Caner takıntısı
 

Gerçekten anlayamıyorum insanları. Bazı şeyleri kabullenmek bu kadar zor olmamalı bence ya da nankörlük yapmamalı yeri geldi mi. Ama bizim insanımıza mı özgü bilmiyorum ama verilen emekleri bir çırpıda çöpe atabiliyoruz. Bencil davranabiliyoruz bazen kendimizden başka kimseyi düşünemiyoruz.

Son günlerde ortalıkta dolaşan Emre ve Caner'in Fenerbahçeli olduğu muhabbeti anlaşılan bir çok Galatasaray'lı arkadaşı rahatsız etmiş ki sürekli bu konuyla ilgili yazılar yazılıyor.Fakat dikkat ettiğim nokta şu hepsi kulaktan dolma bilgilerle yazılmış yazılar. Kimisi " Caner Fener'e geldi diye küçüklükten beri Fenerliydim dedi" diyor, kimisi Emre'ye hala sallamaya devam ediyor.

Birincisi evet Caner küçüklükten beri Fenerbahçeli olduğunu açıkladı. Ama ne zaman açıkladı? Daha Galatasaray'a bile transfer olmadan önce CSKA oyuncusuyken bir röportaj'da açıkladı bu konuyu. Hatta Galatasaray'lı bir çok tanıdığım Caner takıma alındığında " Bu adam Fenerbahçeli nasıl alırlar " vs diye tepki göstermiş, daha da ileri giderek Caner'in Fenerli olduğunu bildikleri için Samiyen'deki maçta bilerek bu kadar kötü oynadığını iddaa etmişlerdi... Bu da demek oluyor ki Caner'in Fenerli olduğunu açıklaması hata değil, sizin kulaktan dolma bilgilerle bazı şeyleri idrak etmeden bol kepçeden sallamanız hataymış.

Emre konusuna gelicek olursak; adam Fenerbahçe'ye geldiği için ağıza alınmadık laf bırakılmadı. Tamam tepkidir gösterirsin haklı olarak ancak herşeyin bir boyutu vardır. Onun içinde "Fener'e gelir gelmez Fenerbahçeliyim dedi " diyorlar. Bir kere şurda netleşelim. Bu olayı ilk basın gün yüzüne çıkardı, ardından Hakan Şükür, Hasan Şaş gibi futbolcular Emre'nin Fenerbahçeli olduğunu bildiklerini açıkladılar. Bunun üzerine de Emre bir açıklama yaptı. Olay sırasıyla böyle gelişmişken Emre'ye bu saldırganlıkta neyin nesi? Asıl övünmelisiniz ki Fenerbahçeli bir futbolcu sizde oynadığı dönemde en koyu Galatasaraylıdan daha fanatik bir biçimde saha içinde mücadele edip terini akıtmış. Sizin hala övündüğünüz o Avrupa Kupalarında takımın orta sahasında dinamo gibi mücadele etmiş. Transfer olurken size para kazandırmış.

Ama yazının başında da söylediğim gibi bizim halkımız nankördür. Bu birtek Galatasaray'lılar için değil yeri geldiğinde bizde yapmışızdır, Beşiktaşlısı da yapmıştır. Ne diyebiliriz ki? Huylu huyundan vazgeçmez.
 

 
Toplam blog
: 4
: 1074
Kayıt tarihi
: 28.05.10
 
 

Marmara Üniversitesi Spor Akademisi 2.Sınıf Antrenörlük Bölümü Öğrencisiyim... ..