Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Emre'yi kim yazsın?

Emre'yi kim yazsın?
 

Süper Final, süper Rezalet oldu.. Aldı başını gidiyor.. En başta Melo-Riera kavgası, Zokora'nın açıklamaları, Emrenin önce kabul etmesi, sonra kendini yalanlayıp medyayı suçlaması (Bunun mantığını çözebilir miyim bilmiyorum), Hüseyin Göçek faciası, bu facianın GS'nin haklı galibiyetini gölgelemesi, 4 tane kendini bilmezin "Bizi sahaya ittiler" deyip serbest kalması, TRT'nin FB-TS maçı için ahlaksız bir başlık kullanması...

Diğerlerini yazmazsam Emre'nin nesini yazayım.. Ha dersiniz ki; o ayrı bu ayrı.. Doğrudur.. Hepsini birbiriyle toplasan, karesini alsan, enflasyon zammı versen, dövize endekslesen Emre olayının yarısı kadar etmez!  Ama ben Emre'yi neden yazayım ki?

Emre hakkında basit birşey söyleyebilirim o kadar.. Emre; topluma kazandırılamaz artık.. En azından "aktif futbol ve aktif futbolu sevenler" toplumuna! Ama kolayı var; bugün futbolu bırakır ya da transfer olur yurtdışına; 2-3 sene sonra müstesna kanalımız TRT'de Tümerle birlikte yorumcu olur!

Emre hakkında diyeceğim bu kadar.. Gerisini kimler mi söylesin.. İşte bu resimdeki hareketi çektiğinde "Nasılsa hareket bana değildi" diyerek "insanlık" dersi maskesi altında Emre'yi koruyup kollamakla görevli, şerefli medya zabitleri söylesinler! Bugün Zokora'ya "S...... Zencisi" diyen bir adam yarın "Zencisi" kelimesini "Gazetecisi" "Taraftarı" "yöneticisi" diye modifiye eder. Nitekim "benim kadar kariyeri yok" dediği zat-ı muhtereme söylediği lafın altında da bu niyet gizlidir..

Bakalım bu süper rezalet bize daha neler gösterecek.. Rica ediyorum, lütfen biraz sabır. Bu sene ilk ve son.. Her maç gergin, her maç hataya gebe, her maç olaya gebe! Lütfen biraz sağduyu..

 
Toplam blog
: 93
: 585
Kayıt tarihi
: 27.01.09
 
 

Elektronik ve haberleşme mühendisiyim. Galatasaray taraftarı; evli; 1 erkek çocuk babasıyım. ..