Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

En baba lider Ahmedinejad

En baba lider Ahmedinejad
 

Ahmedinejad


Şu an da yer yüzündeki en baba lider Ahmedinejad dır.

Bu düşüncemin altında yatan Ne şeriat desteği ne de başka bir şey. Evet Dünyanın bir numaralı lideri bugün için Ahmedinejad dır.

Duruşu ile tehditlere asla taviz vermeyen eğilip yamulmayan tek lider. Bu düşünceye itirazlar olursa oturup beraber güleriz şaka gibi değil mi? Fakat maalesef böyle

21. asrın başlarında emperyalizme taviz vermeyen gülüp geçen ABD ile alay edebilecek cesaret sahip tek lider. İşte olay budur.

Son seçimler tartışmaya açıldı ve Türkiye de bile bazı medya kuruluşları Ahmedinejad’a karşı yürütülen kampanyanın bir parçası olup çıkıverdiler. Ahmedinejat seçimde kaçıncı oldu gibi trajikomik sözde kamuoyu yoklamaları gizli mektuplar gözler önüne serilmeye başlandı. Bende meyvalı ağaç taşlanır diyerek izliyorum. Çünkü Ahmedinejad’ın gösterdiği cesareti bugün Ülkemizde hiçbir zat-ı muhterem gösteremedi.

İran dikta rejimi olarak gösterildi doğrudur. Ülke de sancıların olduğu gerçeğini tabi ki biliyorum. Ancak bu demek değildir ki destek veriyorum asla!.. benim değinmek istediğim konu sadece ve sadece lider duruşudur yoksa rejim desteği falan değil.

Ahmedinejad bunların üstesinden gelmiş bir liderdir. Ayrıca hayranı olduğumu da söyleyemem zira desteklemem. Ancak bir şeyin altını çizerek söylüyorum. Ahmedinejat Putin’i sollamıştır. Devlet başkanlığını devam ettirmek noktasında hele hele Rusya gibi bir ülkede başbakanlık hüllesini kullanan Putin’in karizması çizilmiştir. Asya da korkulan lider artık Ahjmedinejad dır. ABD nin karşısında duran yegane liderden kuşkularım da vardır aslında Kuzey kore ile işbirliği sıkıntı yaratabilir bu da bizim değil ABD nin sorunudur.

Esas mesele ise Türk medyasın da Ahmedinejad aleyhtarı kampanyanın taşeronu olan grupların senaryo gereği kendilerine verilen rolü oynamaya başlamalarıdır. Bakarmısınız neleri tartışıyoruz!.. Düşünebiliyormusunuz Ahmedinejad'a destek yazıları çıkabiliyor kalemlerden.. Altında yatan tek bir sebep var!.. Amerikan emperyalizmine karşı kim dik durursa o kişi idol oluyor Ahmedinejad şu an bu konumda. İyi ya da kötü durum bu.

 
Toplam blog
: 181
: 1067
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

1957 Eskişehir doğumlu, Esk.A.Ü İşletme, İşbankası emeklisi, İstanbul Büyükçekmece de yaşayan, ST..