Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '19

 
Kategori
Futbol
 

En Büyük Sorun Emre

Belki başlık tuhaf gelmiştir, ama çok uzağa gitmeden geçen sezonun final niteliğindeki maça bakmak ne demek istediğimizi anlamak için yeterlidir. Galatasaray-Başakşehir maçında Emre sahada iken oyunun, skorun hakimi Başakşehir iken, Emre oyundan çıktıktan sonra tamamen Galatasaray olmuştur. Emre'siz ne Visca, ne Mahmut , ne İrfan oyuna katkı sağlayamamıştır.

Dünkü maçın ilk yarısında da Emre sahada iken oyunun hakimi Fenerbahçe iken, ikinci yarıda Emre'siz Fenerbahçe geçen seneki sıradan takıma dönüşmüştür. Emre nin bu eksikliklerinin sıkça olabilme ihtimaline karşılık Fenerbahçe'nin mutlaka buna önlem alması gerekmektedir. Emre sahada iken Kruse ve Moses ile pas bağlantıları  çok olumlu görüntüler verdi. Ozan'ın dönüşü yeni bir transfer etkisi yaptı. Sergen Hoca'ya hem Fenerbahçe'nin, hem Milli Takımımızın teşekkür etmesi gereklidir. Rodriges in istediği topları alamaması ve onun da sürekli el kol hareketleri ile buna isyan etmesi ve Vedat ın da sert İtalyan savunması arasında çok çalışmasına rağmen başarılı olamaması hücum bölgesindeki negativ görüntülerdi .Stoper ve solbek sorunları zaten biliniyor. Ancak Isla nın bu kadar düşük performansı ile ısrarla oynatılması ve Murat ın tercih edilmemesi yakın zamanda tribünlerden Isla ya da bir protesto habercisidir. Mehmet Topal krizinin sorumlusu olan Ersun Yanal maalesef benzer hatalara Isla,Alper,Reyes tercihleri ile devam etmektedir.  Dün seyirci gelmiş , sezona pozitif hava ile girmek istiyor. Sağbekte oynamak sonuna kadar Murat ın hakkı. Ayrıca oyundan Emre çıkıyorsa, hala Alper in o sahaya sürülmesi ve Ferdi nin unutulması kabul edilebilir bir tercih değildir.Üstüne bir de Reyes oyuna alınırsa seyirci mutsuz olur. Seyirci artık formayı hak edene vermenizi istiyor.Bu kadar net! Bunları kime sorsan söyler. Takım idare etmek sadece bilimsel antreman yaptırmak değildir. Ersun Hoca nın sürekli yüksek iddia taşıyan demeçler yerine , işine konsantre olması daha uygun olacaktır.

Başkan söyledi 2 stoper ve bir  6 numara gelecek. Bu 6 numara nın Emre gibi oyun aklına sahip olması şart. Ayrıca üst düzey bir kaleci ve  santrafor ilavesi olmadan şampiyonluk zor. Kural basit ; tutanın ve atanın iyi olacak.     

 
Toplam blog
: 42
: 39
Kayıt tarihi
: 24.08.13
 
 

Meslek : Elektrik Mühendisi Eğitim : İstanbul Erkek Lisesi ( 1981) - İTÜ Elektrik Fakültesi ( 198..