Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

En gözde gelinlik defileleri nefesleri kesiyor, genç kızların yüreğini hoplatıyor.

En gözde gelinlik defileleri nefesleri kesiyor, genç kızların yüreğini hoplatıyor.
 

Başkan Kocaoğlu, deefilelerden hoşlanıyor


 İzmir’de moda rüzgarları esmeğe devam ediyor. IF WEDDİNG FASHİON moda gösterisinden sonra bu sefer de, podyumlarda bir yenisine tanık olduk.

Modanın öncüsü sayılan İzmir’de, sık sık alışageldiğimiz  moda gösterileri, şehrin kültürel varlığını zenginleştirmekte kalmıyor, görsel bir sunumun tadını da belleklere işliyor ve insanları hoşnut kılıyor.

IF Wedding Fashion İzmir – 9. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında her yıl yer verilen performans defilesini, bu kez 2014 yılında “Beyaz Perde” temasıyla düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması’nın birincisi Tülin Gülhan gerçekleştirdi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi GSF Moda Bölümü’nden mezun olan Gülhan, özel performans defilesiyle profesyonelliğe de ilk adımını atmış oldu. Genç modacı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da izlediği defilede  “Flu”  adını verdiği ve tamamen el işçiliği kullanılan 40 parçadan oluşan koleksiyonunu tanıttı.

Tasarımlarda ipek kumaşlar üzerine el boyaması ve Japon shibori tekniğine yeren veren Gülhan, koleksiyonunu “Size derin bir nefes aldırarak hayatınızdaki değerli anlara ışık tutuyor” sözleriyle anlattı.

İzmirli  hanımlar bu defilede önemli köşeler tutarak, defilenin  detaylarına varıncaya kadar kameralarla kaydettikleri görüldü. Yanlarında  modist  tasarımcıları da getiren modaevi sahipleri,  defilede bol bol çizimlerde bulundular.

 

         Başkan  Azizoğlu da, defilelerin birer aziz gösteri olduğu bilinciyle, çok hoşlandığı izlenimlerini verdi. Sık sık güleç pozlar vermesinin de, bu duygudan kaynaklandığının göstergesi oldu. Tabi bu hal, izleyici ve moda sahiplerini hem rahatlattı ve hem de hoşnut kıldı.

         Ve bu gözde  gelinlik defileleri, hem  nefesleri kesiyor hem de genç kızların yüreklerini hoplatıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..