Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '11

 
Kategori
Bebek - Çocuk
 

En güzel şarkı

En güzel şarkı
 

Bir küçük dokunuş..Bir küçük gülümseme.. Varolmanın en güzel yanı, sıcacık bir güneş gibi iç ısıtan, minicik bir gülücüğe dünyaları verdiren, ağladığında canı en derinden yakan, tarif edilemeyecek kadar büyük, hiç bitmeyecek kadar derin bir duygu.. Dünyaya aynı gözle baktıran, aynı anda güldüren, aynı anda ağlatan, koşulsuz, karşılıksız, sebepsiz sevdiren tek duygu.. Hayatı sil baştan yaşadığımız, anne olmayı yaşayarak öğrendiğimiz , önceyi unutturan, sonrayı hatırlatan, eşi benzeri olmayan bir duygu.. ANNELİK.. 

Tüm benliğimizle kendimizi adadığımız gonca güllerimiz, minik kuşlarımızı kucağımıza aldığımız ilk günden itibaren hayat, bizler için başka türlü anlam kazanıyor.. Yaşamımızı ikiye bölüyor.. Annelikten önce ve Annelikten sonra.. Önceleri sadece BEN derken, artık kendimizden geçiyoruz.. Tüm yorgunluklar, uykusuzluklar, kaçırılan öğünler hepsi vız geliyor.. 

Doğan güneş bir başka ışıldıyor, yıldızlar sanki taç oluyor başınızda.. Anne olmadan anlamazsın diyen annenizin sözleri, tüm doğruluğu ile kanıtlanıyor.. Bilmedik hiç bir şey kalmıyor, çünkü çocuğumuz öğretiyor.. Beraber büyüyorsunuz.. Attığınız her adımın artık bir sebebi var.. Büyük özenle planladığınız kendi geleceğinizin üstüne bir çizgi çekip, sadece ve sadece onun hayallerini kuruyorsunuz.. Karşılıksız sevginin en güzelini yaşıyorsunuz, hesapsızca.. Elini uzattığında hep orda olmak istiyorsunuz.. Düşmeden hiçbir şey öğrenemeyeceğini bildiğiniz halde, ayakta kalması için savaş veriyorsunuz.. Melekler gibi uyurken geceleri, seyrediyorsunuz ve dua ediyorsunuz.. Sadece ona, onla birlikte tüm çocuklara.. 

Biraz sonra ANNE diyecek size.. Koşarak sarılacak belki de.. Şükredeceksiniz… Şükredeceğiz tüm kalbimizle.. 

Dinlemekten bıkmayacağımız, en güzel şarkı olacak tüm ömrümüzce.. 

 
Toplam blog
: 8
: 840
Kayıt tarihi
: 22.03.11
 
 

Yüreğinde açan sarı papatyası ile bir anne... Gözünü her açtığında yanında gördüğü aşkı ile bir eş....