Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Güliz Gülsever Özsaruhan

http://blog.milliyet.com.tr/listemiste

28 Aralık '10

 
Kategori
Parti
 

En ilginç 10 düğün davetiyesi

En ilginç 10 düğün davetiyesi
 

Herkes düğün planlarını yaparken farklı olma çabasında. Farklı bir çiftin farklı bir düğünü, farklı bir balayı ve de buna bağlı olarak farklı bir davetiyesi de olmalı. Bilindik davetiyelerden sıkılananlara farklı alternatifler sunan listemizde en farklı ve ilginç düğün davetiyelerini bulabilirsiniz. 

10- Plaj Düğünü
 

6 

Eğer bir plaj düğünün planlıyorsanız bu davetiye tam size göre. Eğer espri anlayışınız da üst seviyelerdeyse bu davetiye ile hem davetlileri gülümsetecek hem de farklı bir düğünün habercisi olacaksınız.

9- Pretty Woman
 

9 

Pretty Woman (Özel bir Kadın) filminin afişinden ilham alınan bu davetiyede farklı bir seçenek.

8- Oyun Delisi
 

8 

Eğer bilgisayar oyunlarına meraklı bir çiftseniz yani özel olarak birçok arkadaşınız bu özelliğinizi biliyor ise bu davetiye de sizi diğerlerinden hem farklı kılacak hem de çevrenizdekileri gülümsetecektir.

7- Aranıyor!
 

7 

Hani kaybolan ya da suçlu olan kişileri yakalamak için Aranıyor ilanları basılır ve sokaklara asılır. İşte yurtdışında olan bir çift de burdan esinlenmiş ve düğün davetiyelerini de bu konseptte hazırlamışlar.

6-Anahtarın artık bende!
 

10  

Evlenirken karşısındakinin anahtarını alıyorum demenin en tatlı yolu!
 

5-Çikolatadan davetiye 

5  

Düğününüzün temasını çikolatadan yaparsanız eğer örneğin ikinizin baş harflerinden oluşan bir çikolata markası yaratıp bunu hem davetiye olarak kullanabilir hem de düğün sırasında nikah şekeri niyetine davetlilerinize ikram edebilirsiniz. Hatta davetililere pasta yerine çikolata şelalaesi verirseniz çok daha güzel olur.
 

4-Pul Davetiyesi 

4 

Bunun sonu yok anlıyoruz. Etrafınızda görebileceğiniz her türlü şeyden bir davetiye yaratabilirsiniz. Burada da bu çift düğün davetiyesi olarak puldan esinlenmiş. Üstünde de ” Ohh! Evet… artık yapıyoruz” yazıyor. Böyle bir davetiye yapıyorsanız biraz esprili olmakta fayda var tabiki.


3-Topuklular Out!
 

3 

Aynı parmak arası terlik gibi duran bu şey aslında bir davetiye. Hatta davetlilere gecenin ilerleyen saatlerinde bunları ayaklarına da giyebilirler.

2-Komik
 

2  

Yine farklı bir davetiye peşindeyseniz bu davetiye örneğinin de kendinize uyarlayabilirsiniz. Tanışma hikayenizden evlenme teklifinize kadar geçen süreyi karikatürlerinizle birlikte davetiyenizde anlatabilirsiniz. Yanlarına koyacağınız ve aranızda geçen konuşmalarla davetiyeyi komik bir hale getirebilirsiniz.

1- Magnet Davetiye
 

1  

İlk bakışta bu davetiyenin neden 1 numaraya yerleştiğini merak edenlere nedenimizi açıklayalım önce. Bu davetiye öyle bildiğiniz kaliteli kağıda basılmış bir davetiye değil. Bu hem davetiye hem de magnet! Böylece sizin davetiyeniz diğerleri gibi bir kenara atılmayacak , hatta sevdiklerinizin buzdolaplarında uzun süre hatırlanacak. İyi bir fikir değil mi? 

http://www.listemiste.com/en-ilginc-10-dugun-davetiyesi.html 

www.listemiste.com 

 

 
Toplam blog
: 56
: 5176
Kayıt tarihi
: 15.12.10
 
 

1981 İzmir doğumlu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemlerinden mezun. Listemist..