Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '11

 
Kategori
İnternet
 

En ilginç siteler; ne sitesi açsam- Site fikirleri

En ilginç siteler; ne sitesi açsam- Site fikirleri
 

Dünyanın Tek Aşk Pano Skalasıwww.Loverscale.Com


İşte farklı ve güzel bir site örneği; Loverscale.com 

Siteye tıkladığınızda hakikaten türkiyede belkide dünyada ilk örneğini bulacağınız bir uygulamayla karşılaşıyorsunuz. Ana sayfada bulunan tabelaya sevgilinize, arkadaşınıza, sevdiklerinize ilanı aşk metni yazıp panoya astırabilir ve siteyi sevdiklerinizle paylaşarak bu tabelayı ona ozel olarak tüm türkiye ve dünyaya gösterebilirsiniz. Sitenin farkı gercekten özel olması, fikir olarak çok orijinal. Sevgililer gününde sevgilinize veya sevdiğiniz herhangi bir kimseye özel bir sevgi panosu hazırlayıp site ana sayfasında tüm dünyaya gösterebilirsiniz. Site kurulalı yaklaşık 2 ay olmamış ama suan binlerce yerli ve yabancı fanı var, İnceleyin derim.... 

İsminizle ilgili her şey bu sitede 

İsminizle ilgili bilmek istediğiniz gerekli, gereksiz her türlü bilgiyi bulabileceğiniz bu sitede tek yapmanız gereken arama kutusuna isminizi yazıp, arama butonuna basmak. Sitede isimler ile ilgili istatistikler ve uyumlu isimler gibi bölümler de mevcut. 

www.ismididikle.com 

Sigarayı web üzerinden bırakın 

Agencynet ve Cactus Marketing Communications tarafından tasarlanan web sitesi, uzay laboratuarı görünümlü tasarımıyla dikkat çekiyor. Sigaranın zararlarını flash desteği ile internet kullanıcılarına aktarmaya çalışan sitede, ayrıca nikotinin insan vücudunda ne tür tahribatlar yaptığı görsellerle desteklenerek anlatılıyor. 

www.quitdoingit.com 

İstanbul’un en eski resimleri 

1493 –1807 tarihleri arasında çizilen eski İstanbul haritalarını bulabileceğiniz bu siteden resimleri yüksek ya da düşük kalitede bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
http://historic-cities.huji.ac.il/turkey/istanbul/istanbul.html 

Ameliyat simülasyonu 

Kendinizi ameliyata girmiş bir doktor gibi hissetmek ister miydiniz? Kesme, biçme, dikme törpüleme gibi, her ayrıntıyı gerçekleştirebileceğiniz bu sitede, ayrıca ameliyat sırasında yapmanız gerekenler de sesli olarak anlatılıyor. Merak edenler için http://www.edheads.org  

Diğer bir site; Rabarba, bir reklam şirketi. Siteleri her yönüyle gerçekten çok hoşuma gitti. 

Zaten reklam çalışmalarını hepimiz son günlerde sıkça tv’de ve internet’te görüyoruz.Çalışmalarıda , siteleride 10 numara. 

Çabuk Çorba gerek tasarımı, gerekse içeriği ile çok güzel bir site olmuş. 

Knoor’un yeni reklam projesi olan Çabuk Çorba’da Gürgen Öz ‘ü kullanması çok iyi olmuş. 

Çabuk Çorba 

Seksi Ip sorgulama sitesi 

Bir girin ip nizi öğrenin bakalım, güzel bir ip sorgulama sitesi aman ses fazla açık olmasın yanlış anlaşılmalara yol açabilir 

Moan My Ip

Google Recep İvedik , Küçük Emrah ile başlayan Google sayfası yapımı, şimdide Recep İvedik olarak karşımıza çıkıyor, güzel bir çalşma olmuş. Bu arada furyaya Nuri Alço Google ‘da katılmış. 

www.wow-tr.org/siironline 

Bu site tam olarak Kasım 1999 tarihinden itibaren hizmete açıldı bu tarihte sitede 128 şair, 1643 şiir, 58 adet güzel söz bulunmaktaydı sanırım şu anda bunlar ikiye katlandı. Eğer bu siteye sizlerde birşeyler katmak istiyorsanız yapmanız gereken tek bir şey var oda "Sizden Gelenler" bölümüne tıklamak.

www.lovecalculator.com

İşte en ilginç sitelerden biri bu sitede yapacağınız tek şey sevdiğiniz kişinin adını yazmak ayrıca yanına kendi adınızıda yazmalısınız ve sonra enter'a basarak beklemelisiniz site size sevdiğiniz kişinin sizi nekadar sevdiğini söyleyecek. Açıkcası ben bir ikikez denedim ama şu ana kadar % 50 yi geçemedim. Birde siz deneyin.

f1turkiye.hypermart.net

Bu sitede formula 1 hayranları için gerçi bir çok formula 1 hayranı kendini belli etmesede ülkemizde çok sayıda formula 1 hayranı bulunmaktadır. Sitede takımlar-pistler ve pilotlar hakkında bilgiler bulabilirsiniz, ayrıca sesler, video klipler, karikatürler, ekran koruyucuları ve duvar kağıtları da bu sitede yer almaktadır.

www.shareware.com

Cnet'in Shareware.com da meşhur shareware yazılım sitelerinden biri. Yazılım arşivi oldukça geniş.

www.mezun.com

Bu site özellikle üniversite yada master eğitimini Amerika'da yapmak isteyeceklerin işine oldukça yarayacak. Eğer sizde Amerika'da Okumak istiyorsanız mutlaka uğrayın.

www.sinema.tr-net.net.tr

Sitede ayın filmi, bu hafta oynayanlar, gelecek hafta oynayacak filimler, ayın portresi ve dünyadaki film festivallerinin takvimleri bulunuyor.

www.pizzainternet-to.com

Artık Türk pizza severlerde İnternet üzerinden pizza siparişi verebilecekler. Tamam inanması zor ama siparişinizin 30 dakika içinde elinize ulaşacağını iddia ediyorlar. 

www.africam.com

İşte ilginç başka bir site Afrika'nın çeşitli yerlerinden webcam ile görüntü aktarımı yapan site gerçekten kendine özgü ve müthiş. Sitede "günün resmi" bölümüde bulunuyor.

www.hotbar.com  

Hotbar ilginç bir site İsminden belki anlamışsınızdır, burada browser'ınızın bar görünümünü değiştirecek skinler bulunuyor. Bu olay şimdilik sadece Explorer 'la uygulanabiliyor. Gidin ve bir sürü bar arasından size uygun olanını seçin, sonra isterseniz değiştirin.

www.bboz.nom.tr

Amatör bir kişi tarafından hazırlanmasına rağmen hiçte amatörce bir site değil. Kullanılan ikonlar, renkler, desenler hepside bir birinden güzel. Sitenin esas amacı web tasarımı öğretmek zaten siteye girer girmez bir site hazırlamak istiyorsunuz. Yaklaşık bir saatinizi bu sitede harcayarak çok başarılı bir site hazırlaya bilirsiniz. 

Son söz, seçim geldi kapıya mesela loverscale.com gibi siteler yapıp parti adaylarından reklam alabilirsiniz. 

 
Toplam blog
: 8
: 5424
Kayıt tarihi
: 16.03.11
 
 

Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı. Uzun yürüyüşler yapmayı sever ve 3 bant Bilardo oyuncusudur..