Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '10

 
Kategori
Sınavlar
 

En iyi YGS LYS tercih robotu hangisi

En iyi YGS LYS tercih robotu hangisi
 

Doğru tercih robotunu seçebilmek önemli


Merhaba arkadaşlar,


Milliyet'teki blogumuzda şu aralar sıkça gündemimizde olan bir konuyla karşınızdayız: Tercih Robotları


Yalnız yapılan araştırmamız gösterdi ki öğrencilere faydalı olacak olan tercih robotları doğru seçilmezse ve doğru kullanılmasa, faydanın aksine zarar dahi verebilirler. Bu nedenl tercih robotlarının mümkün olduğunca doğru kullanabilmenin haricinde en başarılılarını bilip onları daha fazla dikkate almak da önem arzetmektedir.


Yaptığımız araştırmalar, kurumların ciddiyeti ve öğrencilerin tepkisine göre en başarılı şu üc tercih robotunu tavsiye etmekte yarar görüyoruz:


ÖSYM Rehberi

Sınavı hazırlayan kurum olarak ÖSYM tabiki istesek de istemesek de en güvenilir kaynak olarak ilk sıradaki yerini alıyor.


http://www.hangiuniversite.com/?aff=ygslys.blogcu.com

Doğrutercih.com'u hazırlayan ekibin yeni projei bu site de çok başarılı ve gerçekten de inanılmaz veriler de sunuyor. Örneğin bu site sayesinde bir bölüme kaç kişi girmiş, girenlerin kaçıncı tercihi, ilk giren ve son girenler kaçıncı sırada girmişler gibi inanılmaz veriler sunuyor. Siteye üye olarak daha fazla bilgi edinme şansınız var. Ayrıca Vodafone'lulara bir de en gelişmiş özelliklere ahip premium üyelik hakkı ücretsiz sunulmuş (normalde 10 TL).


CNN Türk Benim Tercihim

CNN Türk'ün robotu da öğrenciler tarafından beğenilen bir robot olmuş.

Kolay kullanımı ile öne çıkan robotu biz de başarılı bulduk.


Ya diğerleri?

Evet gerçekten de o kadar çok robot var ki, dieğrlerini atlamak haksızlık olur. Burada en başarıllarını sregiledik ama aynı zamanda bu diğerlerinin başarısız olduğu anlamını da taşımıyor. Eğer vaktiniz varsa google'da yapacağınız arama ile bulabildiğiniz tüm robotlara bakmanız faydalı. Ama özellikle ÖSYM'ninkini dikkate almayı ihmal etmeyin.


Başarı dileklerimizle..

Kaynakça:

2010 LYS Tercih Rehberi / Robotu
LYS Tercih Rehberi, LYS Tercih Robotu
google aramalarmız
forumlarda öğrencilerin yorumları

 
Toplam blog
: 7
: 3883
Kayıt tarihi
: 31.03.10
 
 

Eğitimci..