Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '09

 
Kategori
Magazin
 

En komik tv programı. "Haneler"

En komik tv programı. "Haneler"
 

Her geçen gün kalitesini yitiren ve alternatifi olmaması nedeniyle tahammül etmek zorunda kaldığımız kimi dizilerin pabucunu dama atacak bir programa kavuştuk nihayet .
Kanal D’de dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen “Haneler” adlı o müthiş komedi programından bahsediyorum.

İzlediniz mi sahi ?

Ferhan Şensoy’un romanından yola çıkılarak hazırlanan programda, Kumarhane, Postane, Eczane, Yazıhane, Hastane, Darphane, Meyhane, Dershane, Şişhane, Tımarhane vs, mekanlarına misafir oluyorsunuz .

Bu farklı hanelerde yaşanan komik olayları anlatan skeçler ekranda kahkaha rüzgarları estirdi dün akşam.

Aslında yaşamımızın büyük kısmının geçtiği bu yerlerin her birinde yeni bir hikaye anlatılıyor ve büyük Usta Ferhan Şensoy’un kaleme aldığı bu oyunu izlerken gülmekten yerlere yatıyorsunuz!

İzlerken seyirci rekorları kıran geçmişteki oyunları geliyor aklınıza ve olağan üstü sanatçı kişiliği karşısında bir kez daha büyüleniyorsunuz!

Aslında birazcık, Olacak O Kadar’a benzeyen ve seyircinin, sunucunun olmadığı oyun skeçlerinde, reyting rekorları kıran dizilerin sevilen oyuncuları rol almış.

Yaprak Dökümü, İki Aile, Gümüş, Avrupa Yakası, Sıla, İpsiz Recep, Canım Ailem, 7 Numara ve Zaga yapımlarından hatırladığımız oyunculardan bazıları bunlar.

Türk insanının günlük yaşamda başına gelen en komik durumlar bu programda izleyicileri kahkahaya boğacak bir dille yansıtılıyor.

Sürekli tipten tipe giren oyuncular bu ülkede yaşayan insanların hanelerde yaşadığı durumları sempatik bir dille anlatmaya çalışmış ve asla içi boş skeçler değil..

İzlemenizi şiddetle öneriyorum .

Eminim bana hak vereceksiniz :-)




 
Toplam blog
: 1021
: 1607
Kayıt tarihi
: 19.10.07
 
 

Çok eski olmayan bir tarihte tıpkı sizler gibi Melek'lere gülümsermişim uykulu hallerimde!  ..