Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '12

 
Kategori
İzmir
 

En Prestijli ödül: " Dr.Hakan Tartan'a

En Prestijli ödül: " Dr.Hakan Tartan'a
 

Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları arasında ilk sıralarda yer alan İzmir Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan' a en prestijli ödül verildi.


 Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları arasında yer alan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a,  Lions Kulüplerinin prestijli ödülü olan “ Melvin Jones” Dostluk  Ödülü verildi.

81 ilimizde yapılan kamu oyu yoklamalarında en başarılı belediye başkanları arasında ilk sırayı alan Dr. Hakan Tartan; paylaşımcı özelliği, bireylerin psikolojik vasıflarını tanıma içgüdüsü, insan odaklı sosyal projeleri hayata geçirmedeki ustalığı, gençlere kadınlara yönelik özelliklerinden dolayı bu ödül kendisine verildi.

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Ahmet Aşır, 29 Ekim Cumhuriyet Balosu’nda düzenlenecek ödül töreninde, hizmetleriyle örnek bir belediye başkanı olmasının yanı sıra paylaşımcı özelliği ve insan odaklı sosyal projeleri hayata geçirmesi dolayısıyla Dr. Hakan Tartan’ı bu ödüle bu ödüle layık gördüklerini belirterek, “Yerel hizmetlerde Türkiye’de ilkleri yaptığınız, gençlere ve kadınlara yönelik hizmetlerinizle örnek olduğunuz ve daha sayamadığımız pek çok değerli özelliklerinizdendolayı siz de artık bir Melvin Jones dostusunuz” değerlendirmesinde bulundu.

EN ANLAMLI BİR ÖDÜL"Bu ödülün benim için anlamı çok büyük. Böylesine önemli uluslararası bir ödüle layık görülmüş olmak gurur verici . Bu ödülü bana destek ve güç veren halkım adına alıyorum ve onlar adına Lions ailesine çok teşekkür ediyorum. İnsan odaklı çalışmalarımızla halka hizmet vermeye çalışıyoruz. Ülkemiz ve kendimiz adına gurur verici olaylar bunlar. Önümüzde daha yapacak çok iş var. Bu ödüller bir alamda bizi motive ediyor, kamçılıyor.”

MELVİN JONES ÖDÜLÜ NEDİR?

29 Ekim’de üst düzey katılımla Dr.Hakan Tartan’a verilecek ödül Uluslararası hizmet kuruluşu Lions Kulübü'nün en büyük hizmet ödülüdür. Melvin Jones Fellowship Dostluk Ödülü, insanlığa ve toplumun kalkınmasına katkıda bulunan, şevkat ve paylaşımcılık özelliklerine sahip, toplum tarafından beğenilen sosyal projeleri olan kişilere verilen bir ödül. Lions kulüplerinin kurucusunun adını taşıyan ödül, 1973'ten beri Türkiye'de veriliyor.

Ödül, bugüne kadar toplumda iz bırakan Süleyman Demirel, Türkan Saylan, Yıldız Kenter, Suna Kıraç, Uğur Dündar, Dr. Mehmet Öz, Oya Eczacıbaşı, Haldun Dormen, Hayrettin Karaca, Yılmaz Özdil ve Betül Mardin’e verildi. 

Resimde :  Dr. Hakan Tartan

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..