Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '18

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Enerji Vampirlerinden Korunmak

Enerji Vampirlerinden Korunmak
 

Hepimizin etrafında enerjisiyle yoran, yargılayan eleştiren, her şeye olumsuz bakan ve dolayısıyla enerjimizi düşüren aşağıya çeken insanlar var.
Enerji vampiri dediğimiz bu insanlardan korunmak için yapmamız gereken şeylerden biri onları dikkate almamak…
Bu insanların sizinle ilgili söylediği ima ettiği olumsuz hiçbir şeyi dikkate almayın. Çünkü bu onların ruh durumları kendi iç dünyasıyla alakalı. Siz bunu asla kişisel algılamayın. Kendi inandıkları neyse o şekilde düşünüyorlar. Dolayısıyla sizde gördükleri şeyde kendi iç dünyalarının yansımasından başka bir şey değil.
 
Ve bu insanlar tamamıyla bu negatiflikten besleniyorlar.
 
Siz kabul etmedikçe onay vermedikçe bu enerjilerini size geçiremezler. Unutmayın hiç kimse size kendinizi değersiz hissettiremez. Ancak siz izin verdiğinizde bunu gerçekleştirir. Siz kendinizi ne kadar önemserseniz karşınızdaki de o kadar değer verecektir.
 
Uyanış kitabından şu bölüm çok etkileyici;
 
“Başkalarının kendilerine kem gözle baktıklarını kendileri için kötü şeyler düşündüğünü sanıyorlar. Aslında gerçek öyle değil sen bu şekilde dile getirerek kendine o kötülüğü çekmiş oluyorsun.
Evini mavi boncuklarla doldursan da sen birisinin senin için fenalık düşündüğünü kabul edip söylediğinde… Bitti! Kapıyı açtın demektir…”
 
 
 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..