Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '12

 
Kategori
Gönüllülük
 

Engelleri aşalım!..

Engelleri aşalım!..
 

http://www.karadenizvira.com/genel/rte-universitesi-ogrencileri-engellilerin-yaninda.html


Kolay mı engelleri aşmak?

Kolay mı toplumu duyarlı hale getirmek ve bir konuya dikkat çekmek.?

Çiçeği burnunda RTE Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğrencisi Asiye ER, bir yıl boyunca öğrenci yurdu ve üniversiteden topladıkları 25 Bin plastik su kapağını, engellilere tekerlekli sandalye alınması amacıyla Ege Üniversitesi’ne gönderdi.

Bu engelleri aşmanın güzel bir yolu.

Genç öğrencilerin yüreklerinden gelen Engelli kardeşlerinin derdine ortak olma, ihtiyaçlarına yardım etme girişimi.

Bu güzel harekete çok güzel bir isim vermişler; “Tane tane kapakları toplayalım, engelleri aşalım”

Genç öğrenci kardeşlerimi tebrik ediyor ve o haberi siz değerli MB okurları ile paylaşıyorum.

Sevgi ve saygılarımla…

İşte o güzel haber

RTE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ ENGELLİLERİN YANINDA

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğrencisi Asiye ER, bir yıl boyunca öğrenci yurdu ve üniversiteden topladıkları 25 Bin plastik su kapağını, engellilere tekerlekli sandalye alınması amacıyla Ege Üniversitesi’ne gönderdi.

Engellilere tekerlekli sandalye alınması konusunda, plastik su kapağı kampanyasını duyduğu andan itibaren kapak topladığını ve bu konuda öğrenci arkadaşları ile üniversite ve yurt personelinden yardımcı olmalarını istediğini söyleyen RTEÜ’lü Kimya Öğrencisi Asiye ER, öğrencilerin ve üniversite personelinin kendilerine çok yardımcı olduklarını söyledi. 25 Bin kapağın toplanmasından çok mutlu olduğunu ifade eden ER, engelli insanlarımıza herkesi destek olmaya çağırdı. Asiye ER kendilerine destek veren Üniversite Rektörü Prof. Dr. Arif YILMAZ’a, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Oktay TORUL’a, Üniversite Genel Sekreteri Ali Rıza KÖROĞLU’na, tüm öğrenci arkadaşlarına ve üniversite personeline teşekkür etti.

RTE Üniversitesi Kimya Bölümü Öğrencisi Asiye ER tarafından toplanan 25 Bin plastik su kapağı, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından ülke genelinde başlatılan “Tane tane kapakları toplayalım, engelleri aşalım” kampanyası için, kampanyaya destek veren PTT tarafından kargo ile İzmir’e gönderildi.

 
Toplam blog
: 449
: 609
Kayıt tarihi
: 24.06.08
 
 

Rizede yayınlanan ilk renkli gazete ViraHaberin kurucusuyum 5 sene baş yazarlığını yaptım. İLESAM..