Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '17

 
Kategori
Kitap
 

Engellilere İş Bulma

Engellilere İş Bulma
 

Ali Rıza Soyaslan'ın Yeni Kitabı


 

Yazar Ali Rıza Soyaslan'ın engellilere iş bulma, satış ve pazarlama teknikleri adlı kitabı e-kitap formatında yayınlandı. 

Yayına giren e-kitap hakkında bilgi veren Yazar Ali Rıza Soyaslan, " Allah’ın izni ile Türkiye’de ilk niteliğini taşıyacak bir esere daha imza atmış bulunmaktayız. Türkiye’de engelli kardeşlerimize yönelik hazırlamış olduğumuz bu eserde iş bulma, pazarlama ve satış teknikleriyle ilgili deneyim ve tecrübelerimizi, araştırmalarımızı paylaşmaya çalıştık. Öz eleştiri yapmak gerekirse; Engelli kardeşlerimizi dışarıya çıkartmayı başardık ama maalesef onları topluma, iş dünyasına kazandıramadık. Türkiye’de iş dünyası, pazarlama ve satış sektöründe engelli kardeşlerimizin olmaması üzücü bir durum. Amacımız; bu eserimizle engelli kardeşlerimize ilham kaynağı olmak ve onları iş dünyası, pazarlama ve satış sektöründe görmektir. Bu eserimizle profesyonellik iddiasında değiliz. Biz bu eserimizle Türkiye’de ilk olma niteliğini taşıyacak fikir kapısını açmanın gururu ile bu eserimizi âcizane hazırladık. Her engellimizin, üniversitelerimizin ücretsiz olarak bilgisayarına indirip okuyabileceği e-kitap eserimizin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim. Kitap ismini google’ye yazan herkes eserimizi ücretsiz indirebilir, okuyabilir.  Son olarak bu eseri hazırlamamızda fikri katkıları büyük olan PozitifÖzürlüler Derneği Başkanı İsmail Çavdar, Uzman Melih Şenyiğit, Türkiye Beyazay Derneği Batı Bölge Başkan Yardımcısı Yasin Kapçak ve Tavşanlı Beyazay Derneği Başkanı Fatih Paşal beyefendilere canı gönülden teşekkür ediyorum. " dedi.

Engellilere iş bulma, satış ve pazarlama teknikleri adlı Kitabın “Giriş” bölümünde şu ifadeler yer aldı:

Pazarlama ve satış sektörü girilmesi zor, cesaret isteyen bir alandır. Akabinde engelliler için durum biraz daha zordur. Çünkü dış dünya engellilere nasıl davranacağı noktasında bilinçsizdir. Toplum engelli pazarlamacı karşısında kaba, kırıcı tutum izleyebilir. Bundan dolayıdır ki engellinin kendi engelini aşmış olması çok önemlidir. Toplumda nasıl bir kabalıkla karşılaşılırsa karşılaşılsın bunu duymaması gereklidir. Bunu kısa bir hikâye ile anlatmak isterim: Kurbağalar bir gün yarışma düzenlemiş. Hedef çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmak imiş. Bir sürü kurbağa da arkadaşlarını seyretmek için toplanmış ve yarış başlamış. Gerçekte seyirciler arasında hiç biri yarışmacıların kulenin tepesine çıkabileceğine inanmıyormuş. Sadece şu sesler duyuluyormuş: ''Zavallılar! Hiç bir zaman başaramayacaklar!''

Yarışmaya başlayan kurbağalar kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker yarışı bırakmaya başlamışlar. İçlerinden sadece bir tanesi inatla ve yılmadan kuleye tırmanmaya çalışıyormuş. Seyirciler bağırmaya devam ediyorlarmış: ''Zavallılar! Hiç bir zaman başaramayacaklar!'' Sonunda bir tanesi hariç, hepsinin ümitleri kırılmış ve bırakmışlar. Ama kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine çıkmayı başarmış. Diğerleri hayret içerisinde bu işi nasıl başardığını öğrenmek istemişler. Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş; ''Bu işi nasıl başardın?'' diye. O anda farkına varmışlar ki; Kuleye çıkan kurbağa sağırmış!

Pazarlama ve satış sektöründe başarılı olmak ve hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsak toplumdaki bu negatif algılara kulak tıkamalıyız.

ÜCRETSİZ E-KİTAP İNDİRME LİNKLERİ

 

https://issuu.com/soyaslan5/docs/engell__lere______bulma_sati___ve_p

http://isbulmapazarlamasatisteknikleri.blogspot.com.tr/2017/07/engellilere-cesaret-veren-is-bulma.html

https://www.publitory.com/e_books/894-engellilere-is-bulma-satis-ve-pazarlama

https://www.academia.edu/34044869/ENGELL%C4%B0LERE_SATI%C5%9E_VE_PAZARLAMA_TEKN%C4%B0KLER%C4%B0.docx

https://www.mobidik.com/e-kitap/11120/engellilere-is-bulma-satis-ve-pazarlama-teknikleri

https://www.smashwords.com/books/view/739405

 
Toplam blog
: 55
: 263
Kayıt tarihi
: 31.05.17
 
 

Rukiye TÜREYEN kimdir.     1980 yılında Sakarya'da doğmuştur. Üç aylıkken geçirdiği menenjit hast..