Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '19

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Engellileri İstismar

ENGELLİLERİ İSTİSMAR EDEREK ENGELLİLERİN HAKLARI SAVUNULMAZ.
 
İnsanlık tarihi ulvi hak mücadelelerini kişisel basit amaçları için kullananların yanı sıra toplumun mevcudiyetini ve değerlerini yok etmeye yönelik gayelerini gizlemek için  kullananlara da şahit olmuştur. Engellilerin hak ve hürriyet mücadeleleri ise maalesef en çok istismara uğrayan mücadelelerdir. Üstelik bunlara zemin oluşturanlar arasında engelliler için çalıştığı iddiasında olan dernekler ve platformların sayısı hiç de az değildir.
 
Milletimizin ortak değeri Kızılay’ı yıpratarak  bölücü terör örgütü PKK’nın sempatizanlığına zemin oluşturulmasına karşı çıktığımız için, olmadık hakaretlere ve iftiralara uğramamız istismarın son halkası olmuştur.
 
Türkiye Beyazay Derneği engelli mensuplarını her türlü fedakarlığa katlanarak bağrına basan aziz ve asil milletimizin mevcudiyeti ve değerleri için her türlü mücadeleyi vermeye kurulduğu günden beri olduğu gibi sonsuza kadar da devam edecektir. Üstelik engellileri istismar ederek mücadelemizi bir takım çirkin emelleri örtmek, gizlemek için kullananlara cevabımız her zaman olduğu gibi ağır ve şiddetli olacaktır. Aziz ve asil milletimizden talebimiz, şimdiye kadar olduğu gibi engin anlayışı, hoşgörüsüyle mevcudiyetine ve değerlerine kastedenleri dahi cezalandırmak yerine iyiyye, güzele, doğruya sevk etmelidir.
 
İnanıyoruz ki Büyük milletimiz de öyle yapacaktır.
 
Aziz ve asil miletimizin ilgilerine saygıyla arz ederiz.
 
Salih Arıkan
Türkiye Beyazay Derneği İzmir Şubesi Başkanı
 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..