Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

Engin Akyürek, Güney Kore'de düzenlenen Uluslararası Drama Ödüllerinde finale kaldı!

Engin Akyürek, Güney Kore'de düzenlenen Uluslararası Drama Ödüllerinde finale kaldı!
 

Dünya çapında televizyon sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul gören Uluslararası Seul Drama Ödülleri 2015’in finalistleri açıklandı.

Kara Para Aşk dizisindeki başarılı performansıyla Türkiye’den aday gösterilen Engin Akyürek finale kaldı. Akyürek, finalde ünlü aktör Adrien Brody ile yarışacak.

48 ülkeden 212 başvurunun yapıldığı Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde “En İyi Aktör” kategorisinde finale kalan 6 isimden biri olan Engin Akyürek, finalist olmanın heyecanını yaşıyor. Uluslararası dizi sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül organizasyonunda dünya çapında aktörlerle aynı kategoride aday gösterilen Akyürek’in rakipleri ve işleri ise şöyle :Adrien Brody – Houdini(Amerika), Sung-JiKill Me Heal Me (Kore), Terrence Howard – Empire (Amerika), Florian Lukas -We did it for the money (Almanya), Shaohua Ma - Deng Xiaoping and China at a Turning Point (Çin)

 

engin akyurek

ENGİN AKYUREK 1

akyurek

Uluslararası jüri üyeleri tarafından değerlendirilen adaylardan kazananın kim olacağı 10 Eylül 2015 tarihinde Seul’de düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

Geçen yıl Çağatay Ulusoy da Medcezir’de canlandırdığı Yaman karakteri ile finale kalmıştı. Bu dalda ödülü alamadı ama dizisi Medcezir En İyi Drama Dizileri arasında ikincilik ödülünü almıştı. Bu yıl dilerim Çağatay Ulusoy’un alamadığı birincilik ödülünü Engin Akyürek alır.

Başarılar Engin Akyürek... Baş Komiser Ömer Demir olarak, Kara Para Aşk'ta her şeyin üstesinden geldin, kara para ve organ mafyasını çökerttin, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden ödülünü aldın. Seul'de de ödül alacağını inanıyor, senden ödül bekliyoruz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Haber ve görseller, Ay yapım - Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..