Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Engin Akyürek ve Serenay Sarıkaya ''Esaretin Bedeli'' İle geliyor!

Engin Akyürek ve Serenay Sarıkaya ''Esaretin Bedeli'' İle geliyor!
 

Bu sezon ekran çiftleri açısından çarpıcı örneklerle bizleri karşılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ-Tuba Büyüküstün, Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Çağatay Ulusoy-Bensu Soral, Özge Gürel-Berk Cankat gibi örneklere bir yenisi daha eklenmek üzere.

Daha önce yazdığım bir yazıda Engin Akyürek ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olacağı bir dizinin hazırlığının yapıldığını söylemiştim. Bu yazının üzerinden çok uzun bir süre geçmeden bazı bilgiler gelmeye başladı. 

Öncelikle ; dizinin isminin Esaretin Bedeli olması konusunda bir karar söz konusu imiş. Her iki başrolün de 50 ya da 60 bin lira civarında bir ücret alacakları, bu ücretlerin garanti edilmesi sayesinde dizinin kadrosunda olmayı kabul ettiği ifade ediliyor. 

Ayrıca Engin Akyürek'in biraz gizemli biraz bunalımlı bir karakteri, Serenay Sarıkaya'nın ise küçük yaşlarda kalp ile ilgili bir sıkıntı yaşayan ve kendisinin dışında gelişen olaylar yüzünden kötülüklerin içerisinde yer alan bir karakteri canlandıracağı ifade ediliyor.

Açıkçası ne olursa olsun, heyecan yaratacak bir ikili olduklarını ve güzel bir hikaye oluşturulması halinde fark yaratabilecek bir potansiyele sahip olduklarını görmemek mümkün değil. Serenay Sarıkaya'nın Çağatay Ulusoy ile Engin Akyürek'in ise Tuba Büyüküstün ve Beren Saat gibi isimlerle rol alması da işin ayrı bir artısı.

Ocak ayından itibaren ATV ekranlarında yayınlanması ve isminin Esaretin Bedeli olması beklenen dizi ile ilgili gelen bilgiler şimdilik bu kadar. Yıl sonuna doğru daha net ve çarpıcı detaylar ile karşı karşıya kalacağımız aşikar.

Şimdi bekle ki Ocak gelsin!

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..