Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '14

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Engüçder Engelli ve Gönül Dostlarıyla İftarda buluştu

Engüçder Engelli ve Gönül Dostlarıyla İftarda buluştu
 

Engüçder İftar yemegi


ENGÜÇDER Anadolu Şubesi Ataşehir’de İftar Verdi, Engelli Aileleri Güçlendirme Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği.

Genel Merkezi İstanbul İstinye de bulunan ENGÜÇDER 'in, Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde ki şubesi engelli ve gönül dostlarını Ramazan ayının vazgeçilmez iftar sofralarından birinde gönül dostlarıyla bir araya geldi.

Engelli Aileleri Güçlendirme Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ENGÜÇDER) Anadolu Yakası Şubesi Ataşehir’de düzenlediği iftarla engellileri ve dostlarını buluşturdu.

Bire bir engellilerin yanında olarak sorunlarıyla da ilgilenen;  Vahap Koçak başkanlığındaki Engelli Aileleri Güçlendirme Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ENGÜÇDER) Gülşen Yiğit’in de  Onursal Başkanı olduğu Anadolu Yakası Şubesi’nde diğer kardeş derneklerin de katılımı ile birlikte düzenledikleri iftarda engelliler, aileleri ve dostlarını bir araya getirerek oruçlarını birlikte açtılar.

Ataşehir Şubesinin iftar yemeğine katılarak kendilerine destek olan engelli dostlarına teşekkür eden Engelli Aileleri Güçlendirme Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ENGÜÇDER) Başkanı Vahap Koçak;

“ENGÜÇDER’in iftar yemeğine katılarak engellilerle birlikte bizleri yalnız bırakmayan, yüreklerinde sevgi taşıyan dostlara teşekkür ederim.
 Böyle güzel bir etkinlikte bizlerle olanlardan Allah razı olsun. Engelliler sevgiye muhtaçtır. Biz onların yanında olup hayatlarında kolaylık sağlamalıyız ki, yarın kendimiz içinde şimdi den önlem almış olalım…

Bu akşam ENGÜÇDER’in iftarında hep birlikte o mutlu birliğimizi gördük gelemeyip arayanlarda teşekkür ederiz. Valimiz ve milletvekillerimizde bizleri çiçek ve telgrafla onura etiler. İftarda bizlere hizmet ve yardımda bulunan arkadaşlarımızda teşekkür ederim” dedi.

 Aysel Oturak

 
Toplam blog
: 34
: 158
Kayıt tarihi
: 29.06.14
 
 

Merhaba güzel insan, buda benim youtube kanalım abone olursan kanal seninle güzellecek. Eğer kanalı..