Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '20

 
Kategori
Magazin
 

ENTERESAN İKİ MAGAZİN OLAYI

Dünyadan öne çıkan bazı magazin başlıkları. Malum zor zamanlardan geçiyoruz belki bir nebze dikkatimiz dağıtacak, ilginç magazin başlıkları...

* Alışveriş merkezinin ortasında bebek altı değiştirmek mi? 

Yeni anne olan dünyaca ünlü model Ashley Graham bir alışveriş merkezinin zeminine bebeğini yatırıp oracıkta altını değiştirdiği için epeyce konuşuldu. İçinde bulunduğu mağazada bunun için uygun bir yer olmadığı için bunu yapmak zorunda olduğunu söyleyen ünlü model kendisi gibi ünlü pek çok anne tarafında anlayışla karşılandı. Ama hepsi aynı fikirde değildi. Amerikalı ünlü sunucu Wendy Williams aynı fikirde olmayanlardandı. Ünlü modelin arabasına hızlıca gidip orada bunu yapmasının daha doğru olacağını savundu. Elinde ürünleri alışveriş merkezinde bırakıp hızlıca araca gitmek güçlü bir seçenek gibi ama olayın tam olarak gelişimini bilemeyiz değil mi?

*Diğer bir tartışılan olay ise ünlü oyuncu Halle Berry'den. 

Ünlü oyuncu Halle Berry ise normalde çocuklarının yüzünü sosyal medyada göstermek istemiyor.(Aslında bu da çokça tartışılan önemli bir konu ) Ancak nadiren yaptığı bir şey yaparak çocuğunun topuklu çizmelerle yürümeye çalıştığı bir video paylaşıyor. Bunu yaparken çocuğunun yüzünü göstermiyor. Video topuklu çizmelerin çocuk için tehlikeli olacağına dair tepki topluyor. Bunun üzerine Halle Berry durumun zararsız bir eğlence olduğunu ve kırık kemik olmadığını söyleyerek tartışmaları kapatıyor.

Magazin gündeminden ilgini çekebilecek daha pek çok ilginç olay: //sophieningündemi.com

 
Toplam blog
: 4
: 95
Kayıt tarihi
: 14.03.20
 
 

 İstanbul Üniversitesi mezunuyum. Tiyatro ve sinema ilgi alanlarım arasında. Web sitem sophiening..