Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Elektronik teknisyeni olarak emekliyim, 1997 Ağustos'u itibariyle toprakla ilgili hobi çalışmalarına başladım. Kompost çalışmalarım solucan gübresine varmasıyla toprak içi canlılarını ve solucanları tanıyarak toprak çalışmalarımı bu araştımalar içinde bitki yetiştirerek, yaptığım solucan gübresinin sağlıklı bitki yetiştirm..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bir Çam ağacıydım, Akbük yolunda...

Çevreci arkadaşım ne yazıkki, yöneticilerimiz bizi aldarak, çağ atladıklarını söylüyerek bizi avutsalarda, ülkemizin geri kalmışlığı buradaki yanlış uygulamalarla ortaya çıkarak onların yüzüne hak ettikleri tokadı yapıştırsada, yönetim birimlerinin, bir birinden habersiz uygulamaları içinde yap bozlara hep şahit oluyoruz ve kahroluyoruz. Heba olan milli kaynaklarımıza mı yanalım, yoksa verilemiyen hezmetlerin karşılığında halkın sırtına yüklenen vergilerin boşa harcanmasınamı derken oluşan sorular içinde boğuluyoruz. Bizler birey olarak sesimiz nerelere ulaştırıp gür bir sesle bu gidişatı durdurabiliriz, bilemiyorum onların amaçları dışında ses getirenler üstünde yaşanan bu baskılarla daha uzun süre despot yönetim anlayışları içinde daha çok genç çamlar zamansız sökülerek telef olacaktır.

25 Şubat 2012 12:48
Samandan ev, solucan dışkısından devrim, GDO'suz söyleşi

Arkadaşım sizinle çevre adına paylaşılaşım içinde olmak istiyorum, ilgilenirseniz memnun olurum, sevgilerimle hoşça kalın.

14 Mayıs 2011 10:50
 
Toplam blog
: 29
: 1056
Kayıt tarihi
: 14.01.11