Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '16

 
Kategori
Siyaset
 

Erbakan’ın İlluminati kavgası

Erbakan’ın İlluminati kavgası
 

ERBAKAN’IN İLLUMİNATİ KAVGASI


Yüzlerce silahla donanmış olsan bile;

Bazen bir adamın yüreğindeki inanç mızrağına karşı koyamazsın...(1)

 "Dünyayı ezen sömürü canavarının beyni Siyonizm, kalbi haçlı Avrupa, sağ kolu Amerika, sol kolu Rusya’dır."

                                                               Prof. Dr. Necmettİn ERBAKAN

Erbakan Hoca hep derdi ki:
“Bugünü anlamak için tarihe; özellikle İslam tarihine bakın.”
İslam tarihi ise Hz. Âdem’ den başlayıp günümüze kadar uzanan ve kıyamete kadar sürecek zamandır. Erbakan hoca dünyayı imtihan yeri olarak görür ve nizamında gece-gündüz olarak tarif eder. Nasıl ki güneş en tepede en güçlü haline geldiyse -işte o an- onun artık zayıflamaya başladığı andır. Ondan sonra gücü azalıp ufukta batar gider. Sonra da dünyaya gece hâkim olur.
İşte gece ve gündüz, hak ile batılı temsil eder. Bizim imtihanımızda dünyayı sırayla bir hak kuşatır, bir batıl...(2)

Erbakan hocamız ile ilgili hep böyle düşünürdüm. Keşke hocamız  siyasete girmeseydi.  Keşke yazar ya da bilim adamı olsaydı, derdim. Hocamız hep anlatırdı… Siyasete girmenin daha önemli olduğunu. Küresel güçlerin Türkiye üzerinde Müslümanlar üzerinde ciddi oyunlar oynadığını ve bundan dolayı siyaseti tercih ettiğini söylerdi. Meğerse ne kadar haklıymış hocamız. Küresel güçlerin Türkiye ve Müslümanlar üzerindeki oyunlarını internetten biraz araştırırsanız hakikaten olayın ne kadar vahim olduğunu göreceksiniz. Allah razı olsun hocam İyi ki siyasete girmişsiniz bu ülke size minnettar İslam âlemi size minnettar bu gençlik size minnettar. Hakikaten de hocamız döneminde ne dediyse hep çıktı ve bugün onu yaşıyoruz. Erbakan hocamızın ne kadar ileri görüşlü olduğunu anlıyoruz. Erbakan hocamızın You Tube’de ki ABD büyükelçisi ile olan münasebeti hafızamdan hiç çıkmaz.

Hocamız olayı aynen şöyle anlatır:

" Başbakan olduktan sonra ABD büyükelçisi ziyaretimize geldi. Bana şunu söyledi: biz biliyoruz ki sizin davanız İslam’dır. Başbakan oldunuz. Tabi bu bizim hoşumuza gitmedi. Ama beraber çalışmaya mecburuz. Sizinle çalışabiliriz ancak 6 tane... Şartımız var.

1) İran ile ticaretiniz 50 milyon dolardan fazla olmayacak.

2) İran’a gitmeyeceksiniz.

3) Türkiye’deki Amerikan üslerine dokunmayacaksınız....

4) Diğer Müslüman ülkelerle de ticaretinizi artırmayacaksınız.

5) Çekiç Güç’e dokunmayacaksınız.

6) İran ve ırak boru hattını açmayacaksınız.

Bizim tarihte meşhur bir sadrazamımız vardır, Ali paşa. Onun meşhur bir sözü vardır: mühim bir iş yapmak istersem önce Rus elçisiyle konuşurum. Ne derse tersini yaparım. Bendeniz de Amerikan elçisinin bütün dediklerinin tersini yaptım."

Siyonistlerin küstah cesaretleri görüldüğü gibi alçakça. Müslümanların en ufak iyiliklerini asla istemiyorlar. İnsanlığın barış içinde yaşamasını istemiyorlar. Mekanın cennet olsun hocam… İyi ki siyasete girmişsiniz.

Erbakan Hocamızın  günümüze ışık tutan sözlerinden;

-“Irkçı emperyalist odaklar diyor ki: Müslüman âleminde, bütün gücümüzle ılımlıları çoğaltmamız lazımdır. "Ilımlı İslam" ile ne anlatılmaya çalışılır? Yani cihat şuuru olmayacak, Hak ve adaleti hâkim kılma gayesi ve sorumluluğu taşımayacak, bozuk ve batıl düzene karışmayacak, Yahudi’ye hizmetçilik yapacak; ama namaz kılacak, oruç tutacak, umreye koşacak... Dünyadaki ve ülkedeki düzeni, Siyonist Merkezler tanzim edecek. Sen sadece Yahudi’ye vergi ve faiz ödeyeceksin, aldığın her malın fiyatının yarısını sömürü sermayesine haraç olarak vereceksin; bir nevi küresel sisteme demokrat kölelik edeceksin, ama izin verilen ibadetleri de yerine getireceksin... İşte ılımlı İslam dedikleri bu…” (3)

-“Şu sözümü unutmayın tarihi bir söz söylüyorum. Siyonizm öyle ustadır ki  “kim ben mi? Ben hiç Siyonizm’e hizmet edebilir miyim ?” Marşını söylete söylete seni kendi ordusuna asker gibi kullanır.”(4)

-‘’ Bir çiçekle bahar olmaz ama. Her bahar bir çiçekle başlar"

- “Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır. “

-“Bütün batı hukuku, toplam on bin meseleden ibarettir. ama sadece imamı azam Hz.’lerinin çözümlediği ve hüküm verdiği mesele yüz binin üzerindedir.”(5)

-"Bazı sapık Yahudilerin dünyaya hâkim olma plan ve politikalarına Siyonizm denir."

"Siyonizm’i bir timsaha benzetirsek, bu timsahın üst çenesi komünizm, alt çenesi kapitalizmdir. (bütün hayvanların alt çenesi hareket ettiği halde, timsahın ise üst çenesi hareketli olduğu için, onu misal veriyorum) bu iki çenenin (komünizm ve kapitalizmin) çarpışır görünmeleri düşmanlıklarından değil, aralarına giren avlarını ezmek ve gövdeyi (Siyonizm’i) beslemek içindir." "Bugün artık komünizm tamamen iflas etmiş ve çökmüş, kapitalizm de içinden çürümüş ve yakında çökmeye ve çözülmeye mahkûm hale gelmiştir."(6

- “ Avrupa kültürü ile er ya da geç hesaplaşacağız. Bundan kurtuluş yok. Biz kararımızı bu hesaplaşmaya göre vermek durumundayız. Biz batılı değiliz. Biz Avrupalı değiliz. O zaman hesabımızı ve çalışmalarımızı bu farklılık üzerine yoğunlaştırmak durumundayız.”(7)

            KAYNAK

(1)  Kızıl Bacak Zeff - One Piece

(2)  http://mb.dunyavegercekler.com/haber/26221-erbakan-ve-erdoganin-buyuk-oyunu.html

(3)  Kanal B – Başkent Oturumları

(4)  3.Şahlanışı Eyüp Sultandan 26 Kasım 2010 Cuma

(5)  Prof. Dr. Necmettİn ERBAKAN’DAN altın sözler

(6)  Prof. Dr. Necmettİn ERBAKAN’DAN altın sözler

(7)  Prof. Dr. Necmettİn ERBAKAN’DAN altın sözler

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..