Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '15

 
Kategori
Eğitim
 

Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi festival günleri başladı...

Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi festival günleri başladı...
 

İlk mezunlar Sertifikalarını Dağhan Külegeç’in elinden aldılar

Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi Festival Günleri muhteşem bir tören ile başladı. Toron Karacaoğlu, Sevinç Erbulak, Füsun Erbulak, Dağhan Külegeç, Özden Özgürdal, Ülkü Aşaröz, Cüneyt İngiz, Burcu Alkan, Melis Alkan, Eren Genç, Baran Güler gibi hocalardan ders alan 24 öğrenci temel eğitimlerini alarak bir üst sınıfa geçmeye hak kazandılar.

Öğrenciler sertifikalarını okula adını veren efsane tiyatro oyuncusu, yazar ve karikatürist rahmetli Altan Erbulak’ın torunu Dağhan Külegeç’in elinden aldılar… Ayşe Erbulak ve Daghan Külegeç öğrencilerin bir üst sınıfa geçmesinden son derece mutlu olduklarını belirttiler.

FESTİVAL TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DEVAM EDECEK

Festival Günleri, 2 çocuk, 2 de yetişkin sınıfının büyük prodüksüyonlara dönüşen gösterileri ile Türkan  Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek 10 gösteri ile devam edecek. Oyunlar  9-10-14-15-16 Haziran tarihlerinde  16.00 ve 20.00’de izleyici ile buluşacak.

Ayrıca Hakan Akdoğan, Özen Yula ve Ayşe Erbulak’ın hocalığında 30 “yaratıcı yazarlık” öğrencisi de öykülerden oluşan kitaplarını ve sertifikalarını alacaklar.

 
Toplam blog
: 91
: 190
Kayıt tarihi
: 04.01.15
 
 

1980 yılında dünya'ya geldi. 1997'nin sonlarında istanbula yerleşti.    2002 yılında sanat camiasın..