Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '18

 
Kategori
TV Programları
 

Erdal Çaylak Selanik 1920 Destanı Dizisi İçin Form Tutuyor

Erdal Çaylak Selanik 1920 Destanı Dizisi İçin Form Tutuyor
 

Takipçilerin bir diziden haberi olması için son aşamalara gelinmiş olması gerekiyor.

Kanal D’de yayına alınacak olan TM Production ve Y Production’un ortak yapımı Selanik 1920 Destanı için 2 yıla yakındır çalışmalar sürmektedir. Bir dizi projesinin ekrana yansıması bu kadar uzun bir sürece bağlıdır. Projenin ana hatları belirlendikten sonra; öykünün ana hatları, mekanlar, oyuncu kadrosu, kamera arkasında çalışacak ekibin bir araya getirilmesi, ön çekimler, tanıtım filmleri, dizinin planlandığı bölüm sayısına göre senaryoların yazılımı…. Ve derken karşınızda koskocaman bir emek canlanır.

Herkes tatil yapar ama dizi için çalışmalar sürer!

İşte 2018-2019 yayın tarihi kesinleşmiş idealı dizi Selanik 1920 Destanı oyuncuları ve emekçileri çalışmaya devam ediyor. Daha önce bir yazımda Erdal Çaylak’ın Atatürk ile olan tarihi konuşması ile tarihte daha büyük yankı uyandıran General Nikolaos Trikupis’i canlandıracağı haberini sizlere vermiştim.

Yakışıklı ve tecrübeli oyuncu rolünün hakkını verebilmek için tatili bir tarafa bırakıp gerek tarihi kimlik için gerek ise fiziki formunu korumak için titizlikle çalışmaya devam ediyor. Dizinin yapımcıları Turgay Meydan ve Kıvanç Said Bilgin’in binlerce isim arasından içlerine sinerek Erdal Çaylak’ı seçmeleri haksız değilmiş.

Erdal Çaylak, rolüne profesyonelliğine yakışan inceliği göstermektedir.

Erdal Çaylak’ın işindeki disiplini bu sektörde yıllarca gerek yurt dışı gerek ise yurt içi çalışmaları ile kendi kimliğinin bir araya getirdiği muhteşem kokteylin beden bulmasıdır. Bu dizide üstün performansını konuşturmak için rolüne çok iyi hazırlanan Erdal Çaylak’ın aslen Selanik göçmeni bir Pomak olması, Atatürk ile kan bağı bulunması aktörü rolü için daha da heyecanlı ve hevesli kılıyor.

Erdal Çaylak, rolünün hakkını vermek için tatili bir tarafa bırakıp işine odaklandı. Bu dünya çapındaki projenin ekrandan sızıp gerçeğe dönüşecek isimlerinden biri olan Erdal Çaylak’a başarılarının devamını diliyorum. Sektörün her alanında eğitim ve görev almış olan aktörün bu rolü ile hafızalara kazanmasını bekliyorum.

Hayatta başarılarınızın devamlı olması dileği ile…

Erdal Çaylak:  1970 Ankara doğumlu.  Almanya’nın Berlin şehrinde oyunculuk hayatını sürdüren oyuncu Türkiye- İstanbul’da Sinema-Tv eğitimi aldı.  Daha sonra Amerika’da çalışmalarına devam etti. Erdal Çaylak aslen Selanik göçmeni Pomaktır. Erdal Çaylak’ın Mustafa Kemal Atatürk ile akrabalık bağı da vardır. Kamera önü oyunculuk yaptığı gibi kamera arakasında görev alan Erdal Çaylak ilk sinema filmi olan Osmanlı Subayı isimli filmde hem kamera önünde hem de kamera arkasında görev aldı.  Selanik 1920 Destanı dizisinde Nikolaos Trikupis olarak izleyeceğimiz Erdal Çaylak’a başarılar dileriz.

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..