Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Şiiri,tiyatroyu ve yaşamı seven biriyim işte. Hayallerimi yakalamaya tüm gayretim. Kendi bulacağım yolda ilk ayak izlerini bıraka bıraka yürümek en büyük hedefim.Talep etmektir zanaatim talebedir adım malumunuz. Beşeri hukuk alanım, genelde tek başına bir adamım. Üşütmek değildir kimseyi sözlerimle, amacım. Sazendeliği severi..

Devamı
 
 
Işıklı Yekpare

Yazdığımı yanlış anlamışsınız. Ben bu gösteri büyük üstadın ölüm yıldönümünde yapıldı, ''Bakın ne kadar güzel'' demiyorum o gün de yapıldı bu, yani yeni bir şey değil bunu belli aralıklarla yapıyorlar ve Kadıköy ahalisine bermutat hale getirdiler. O gün hava şartları sizi zorlamış ayrıca yanlış yerden bakmışsınız. Organizasyonu yapanlar elbette bakmalıydılar, hava tahminlerine ;ayrıca bir Allah'ın kulu çıkıp bu gösteri şuradan izlenir demeliydi.

08 Temmuz 2010 06:20
Benim tercihim de sen!

demek hece ölçüsü çok şaşırdım. Tebrik ediyorum ben şiir de hece ölçüsünü ve kafiyeyi çok önemserim siz de hece ölçüsünü gördüm ama kafiyeleriniz bence zorlama ve cılız. Yine de hece ölçüsü takdire şayan

08 Temmuz 2010 05:30
Işıklı Yekpare

sevgili ablacım öncelikle siteminizde kendinize göre bir haklılık payınız var elbette ama şunu söylemeden edemeyeceğim. Haydarpaşa'da büyük şair Nazım Hikmet'in ölüm yıldönümünde 4 günlük etkinlik vardı ''Haydarpaşa'da Bahar'' adı altında. Ve bu yekpare gösterisi de dahildi programa. 3 Haziran'da yani üstadın ölüm yıldönümünde öncelikle vagonlarda ''Mavi Gözlü Dev'' filmi gösterildi bir de iskelenin önünde ''Benerci kendini neden öldürdü? '' adlı oyunu oynandı çokta kalabalıktı ardından yekpare gösterisi ki bu gösteriyi de biz Beşiktaş ve Eminönü-Karaköy iskeleleri arasında izledik çokta güzeldi sanırım yeriniz ve o günkü şartlar biraz zorlamış sizi:))

03 Temmuz 2010 06:37
 
Toplam blog
: 24
: 441
Kayıt tarihi
: 09.04.10