Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '12

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Erdemli Belediye Başkanı Tollu'dan, yeni hastaneye hayırlı olsun ziyareti...

Erdemli Belediye Başkanı Tollu'dan, yeni hastaneye hayırlı olsun ziyareti...
 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Dönmez’i makamında ziyaret etti. Yeni Devlet Hastanesinin Erdemli’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Tollu; Başhekim Dönmez’e de başarılar diledi. Başhekimle birlikte hastaneyi gezen Tollu, yeni hastaneyi beğendiğini belirtti.

Hemşireler haftası münasebeti ile devlet hastanesine giden, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Başhekim Süleyman Dönmez’i de makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında yeni hastanenin Erdemli’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Tollu, Erdemli’nin yeniliklere açık bir yer olduğunu ve sonuna kadar gelişmeyi hak ettiğini vurguladı. Yeni hastanenin donanımlı olduğunu söyleyen Tollu, insanların daha sağlıklı ortamlarda hizmet almasının önemine değinen Tollu, özellikle de sağlık konusunda bu durumun öneminin daha da arttığını ifade etti. Erdemli Belediyesi olarak da yeni hastanenin ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösterdiklerini dile getiren Tollu, “üzerimize düşen neyse onu fazlasıyla yapmaya gayret ettik. Bizden ne istendiyse anında yerine getirdik. Bu vesile ile bu hastanenin ilçemize kazandırılmasına katkı sunduğumuz için mutluyuz. Umarım bundan sonra daha da sağlıklı ve rahat bir şekilde halkımıza hizmet etme olanaklarına erişiriz. Erdemli Belediyesi olarak bu çerçevede çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız halkımıza nitelikli hizmet sunmak” dedi.

Başkan Tollu’dan sonra bir açıklama yapan Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Dönemz ise Erdemli Belediyesine hastanenin yapımında ve yapımı sonrasında yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti. Belediyenin talep ettikleri her konuda yardımcı olduklarının altını çizen Dönmez, Başkan Tollu’nun nazik ziyaretinden dolayı memnun olduklarını sözlerine ekledi. Yeni hastanenin tam donanlı olarak Erdemli’ye hizmet verdiğini söyleyen Dönmez, vatandaşların daha iyi hizmet aldıklarını belirtti.

Açıklamaların ardından Başhekim Dönmez, Başkan Tollu’ya hastaneyi gezdirdi.  

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..