Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '10

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Erdemli Belediye Başkanı Tollu'ya, ilköğretimden plaket...

Erdemli Belediye Başkanı Tollu'ya, ilköğretimden plaket...
 

Başkan Tollu,Eğitime hizmet etmekten onur duyuyor.


Erdemli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Okul müdürü ve öğretmenler, okula yaptıkları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tollu’ya onurluk verdiler. Tollu, okula hizmetlerin süreceği müjdesini verdi.

Erdemli’de okulların hepsine hizmet ettiklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür eden Erdemli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Adem Boz ve beraberindeki heyet, Başkan Tollu’ya okula yaptıkları hizmetlerinden dolayı bu onurluğu verdiklerinin altını çizdi. Ziyarette Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu sekizinci sınıf öğrencisi ve Okul Meclis Başkanı Habibe Titiz’de Başkan Mükerrem Tollu’ya hitaben yazdığı mektubu okudu. Mektubunda Erdemli Belediyesine teşekkür eden Titiz, okul adına bazı taleplerde daha bulundu. Okulun bulunduğu mahalleye bir park isteyen Titiz, okula bir masa tenisi alınmasını, futbol ve voleybol sahalarının düzenlenmesini, okul bahçesine velilerin de yararlanabileceği spor aletlerinin kurulmasını talep etti.

Talepleri yerine getirme sözü veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’da her mahalleye bir park sözü olduklarını bu bağlamda parkın yapılacağını müjdeledi. Okul içerisinde gerekli talepleri karşılayacaklarını belirten Tollu, “her açıklamamızda ifade ediyoruz. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir, yarınlarımızdır. Biz onlara, gençlere yani yarınlarımıza yatırım yapıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Onlar emretsin biz yapalım. İlçemizde bulunan tüm okullara yardım ediyoruz. Okullara yapılan hizmetler aslında Erdemli’nin gelişmeye başladığına dair bir işarettir. Zira Erdemli bunu gerçekten hak ediyor. Ben, bu ziyaretten ve belediyem adına layık görülen bu onurluktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Ziyarete Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini temsilen Okul Müdürü Adem Boz’un ve Okul Meclis Başkanı öğrenci Habibe Titiz’in yanı sıra öğretmenler Osman Şensoy, Kemal Gür, Mustafa Arılık ve Adem Küçük’te hazır bulunarak Başkan Tollu’yu tebrik ettiler.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..