Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '20

 
Kategori
Güncel
 

Erdoğan'a Küfretmek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfredenler güruhuna katılan Yunan gazetesi "Dimokrotia" aslında bir PKK yandaşı, terör yardakçısıymış...

Buna hiç şaşırmadım...Neden mi?

Yunan oluşunu, PKK yandaşı oluşunu falan bir yana bırakalım, isminin Demokrasi oluşu da müsemmasının ne olacağını gösteriyor da ondan...

Şundan ki, Batı'nın uydusu küçük toplum/topluluklarda bu "Demokrat" vurgusu, halk adına halka ihanet eden, Batı ajanı teröristlerce kılıf olarak kullanılmıştır..Biz biraz kurtulduk bunlardan ama anlaşılan  Avrupa'nın tasmalı zağarı Yunanistan hala kurtulamamış...

Bunu biraz da bu gazete müsveddesinin Türkiye Cumhurbaşkanına alçakça ve adice yaptığı manşet hakaretine Yunan toplumunun çoğunlukla sessiz kalışından dolayı söylüyorum.

Bu hastalıklı durum na yazık ki Ege'nin iki kıyısında da var. Bizdeki varlığını sadece Erdoğan'a hakaretle sürdüren küfürbaz sözcüsü "gazete" leri de hatırlatırım.

Bu gazeteleri de yüzbinlerce insan para verip alıyor; hem de sadece manşetteki küfürü okusun diye...Zira, gazetelerde başka okunacak bir şey yok!

Suyun bu tarafındakileri bir yana bırakıp öte yanındaki bu uluslararası alçaklığı konuşmaya devam edelim:

Son haberlere göre, bu terörist yalakası "Dimokratia" gazetesi, küfürbazlığına aynı hızla devam ediyormuş...Hem de bunu basın özgürlüğü adına yapıyorlarmış!!!

Türkiye, bu açık ve alçak hakaret üzerine hukuk yoluna baş vurdu...Küfürbaz Yunan gazetesi ve sorumluluarı hakkında dava açıldı.

Tabii, bunlar kıçlarını AB'ye verdikleri için, kendilerini korkusuz addetip dangalaklıkarına devam ediyorlar...Ben, bu Yunanistan, oldum olası Avrupa'nın "zağarı" dır diye boşuna söylemiyorum.

Dikkat edin, şu son yıllarda, dünyanın zalimleri ve onların zağarları topyekün Erdoğan'a saldırıyor. Bunun nedenlerini bir önceki "Erdoğan'ın Bastığı Ayaklar" başlıklı yazımda sıralamıştım.

Aslında, bilinmeyen şeyler değil elbette...Tarihin hangi döneminde ve coğrafyanın neresinde çıkarsa çıksın, emperyalizmin kurulu tezgahını bozmak isteyen liderlere daima bugün Türkiye Başkanı Erdağan'a yapılanlar yapılmıştır.

Sadece siyasi liderlere değil, toplum önderlerine, sanat erbabına da aynı bakışla bakarlar:

Örneğin, eğer, emperyalist uşağı isen demokratsındır, seni müttefik olarak görürler; değilsen hemen diktatör olursun, alaşağı etmek isterler...

Eğer, kendi insanını küçültür, Batı'yı büyütürsen büyük sanatçısındır; sana Nobel bile verirler, değilsen kendileri görmezden geldiği gibi, kendi toplumuna da göstermemek için her türlü numarayı yaparlar!

Bunların o kadar çok örneği var ve biz bunları defalarca yazdık.

Aslında, dikkat çekici olan, bugün Erdoğan nezdinde oluşan "küfür ittifakı" nın tarihin başka dönemlerindekinden çok daha ileri ve çok daha müptezelce oluşudur.

Ben bunu, dünya tarihinin dönüşüm zamanarında olduğumuza ve bu dönüşümün Türkiye ve onun Başkanı eliyle olacağına yoruyorum.

Dünyada zulüm, haksızlık ve sömürü adına ne varsa hepsini bilfiil işleyen tüm güçler, bir şer ittifakı yapıyor ve üzerimize geliyorsa, Hakkın ve Hakikatin savunucuları olarak zaferimiz çok büyük olacak demektir.

Zor olacak belki ama çok büyük olacak, inşallah!

http://blog.milliyet.com.tr/erdogan-in-bastigi-kuyruklar-/Blog/?BlogNo=624089

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..