Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '12

 
Kategori
Siyaset
 

Erdoğan iki aylığına hem Başbakan hem Cumhurbaşkanı

Erdoğan iki aylığına hem Başbakan hem Cumhurbaşkanı
 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kulak rahatsızlığı için Türkiye'nin birçok hastanesinde görev yapan, kulak burun boğaz alanında uzmanlamış doktorlardan bir heyet oluşturulmuş, devletin başı çalışabilir mi, çalışamaz mı diye..

Yapılan son tetkikler sonucunda, hastaneden kısa süreliğine ayrılıp sınırlı olarak çalışabileceğine uygun görülmüş, ancak Gül'e iki ay boyunca seyahat yasağı getirilmiş, dolayısı ile yurtdışı seyahatleri de iptal edilmiş.

Gül, 9 Eylül'de İsveç'e 18 Eylül'de de BM Genel Kurulu'nun açılışı için ABD'ye gidecekti. Gül'ün yerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gideceği planlanıyormuş.

Elbette Başbakan gidecek, ben gidecek değilim.

Erdoğan; hükümetin başı da sonu da benim, BM Genel Kurulu'nda ülke'yi ben temsil edeceğim, ben konuşacağım hazırlığını yapıyor.

Genel Kurul konuşmasını dikkatle izleyelim bakalım Suriye ile ilgili nasıl bir çıkış yapacak? İkinci One minute deparı ile güne damga vurabilir. Dönüş gecesinde Atatürk havaalanı karşılamasına hazırlıklı olalım.

Sahi, Gül gerçekten de hasta mı? Yoksa siyasette olur böyle şeyler mi?

Erdoğan, Okyanus ötesinde cemaat konusunda da görüşmelerde bulunabilir. Hadi hayırlısı.. Cemaat-Siyaset ilişkilerini anlatan Dilipak'tan alıntı dünkü yazımı okumanızı tavsiye ederim..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..