Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '19

 
Kategori
Siyaset
 

Erdoğan’ın Belalısı Akşener

Eminim tek adamlık tek adamı da rahatsız ediyordur ama ne yapsın karşısına çıkan yok.

Kılıçdaroğlu söylüyor hatta hepsinde de davalık oluyor ama bunlar karşısındakini değil kendini zora sokan türden. Kendini anlatmaya çalışıyor; ne kadar dürüst,  demokrat olduğunu falan. Siyasette rakibini yıkarak kazanıyorsun.

Muharrem İnce’nin prompter ve Akşener’in cumhurbaşkanının seçmene terörist dediği meselesi Erdoğan’ı zora sokan çıkışlar. Her şeyi söylersin etkisi olmaz, siyasi rakibini nasıl alt edeceğini iyi bilmek gerekiyor.  Hele kendini anlatmak tamamen boş, insanlar böyle şeylere bakmazlar.

Sayın Erdoğan ile her zaman karşı karşıyasınız, bir şey çıkıyor mu bundan. Oyu senden fazla, konuşması daha etkili; kariyeri, tanınmışlığı… Ama Sayın Akşener Erdoğan’ı söylediği “Bunlar terörist” sözüyle “size terörist” diyor diyerek, hem de seçim arifesinde seçmeni karşına almamak gerekirken, seçmenle dahası halkla karşı karşıya getiriyor. Kılıçdaroğlu ne dedi, “Bana terörist dedi” sana terörist dese nolur birbirinize her şeyi diyorsunuz zaten. İşte bu, rakibi yıkan siyasettir.

Keza Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde meydanlarda söylediği, “Erdoğan promterden okuyor” sözü Erdoğan’ın oyunu %52’den %42’ye; Muharrem İnce’nin oyunu da %30’a çıkardı. O kadar önemli ki bu çoğu kimse belki Erdoğan’ın prompterden okuduğunu bilmiyordu, konuşmasına oy veriyordu. Ben bile hayrandım, meğer okuyormuş. Sayın Kılıçdaroğlu iyi bir insan olabilir ama iyi bir siyasetçi değil.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..