Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '13

 
Kategori
Güncel
 

Erdoğan Pkk'nın ipini çekti...

Erdoğan Pkk'nın ipini çekti...
 

Erdoğan pkk'nın ipini çekti...


Türkiye  Pkk’nın ipini çekti.

Bir hafta içinde Pkk ile ilgili üç şey oldu. Birincisi, Paris de olanlar, ikincisi Rusya da pkk’ya silah satan Kürt asıllı bir mafya liderin öldürülmesi ve üçüncüsü, bu zamana kadar yapılanların en büyüğü olan kandil’e hava harekatı. Bu hava bombalaması da öyle bildiğimiz bombalarla değil Aselsan’ın özel ürettiği ve ilk defa kullanılan bombalar. Bunları kim yaptı? En azından birisinin cevabını biliyoruz kandili Türk jetleri bombaladı. Diğerlerini siz tahmin edin.(Bence mit)

Dün bir rüya gördüm sizlerle paylaşmak istiyorum.

Rüyamda Başbakanımıza danışmanları Pkk’nın ipinin çekilip çekilmemesiyle ilgili bilgiler veriyorlardı. Danışmanlarından aldığı tüm bilgilerden sonra Başbakanımız söyle söyledi; Pkk’nın var olma nedenleri bundan böyle ortadan kalkmıştır dolayısıyla artık bu örgütün ipini çekmeliyiz dedi. Ergenekon tarafından kurulmuş olan pkk görevini tamamlamıştır. İpini çekmek bize nasip olmuştur dedi. Nedenlerini şöyle sıraladı.

Birincisi: Misakı milli sınırlarımız içinde ki Musul Kerkük’e elimizi kolumuzu sallayarak girebilme dayanağımız Pkk idi artık buna gerek kalmadı çünkü oradakiler artık bize bağlanmak istiyorlar(Kürt ve Türkmen guruplar. Sonra ekledi, Suriye’nin kuzeyi de buna dahildir.)

İkincisi: Ordumuz pkk ile mücadelede devamlı tatbikat yaparak formda bir ordu oluyordu artık buna gerek yok. Çünkü teknolojik ordu daha büyük bir güç dedi.

Üçüncüsü: Pkk yı uyuşturucu işinde kullanıyorduk. Ülkeye yıllık 20milyar dolar giriyordu buna ihtiyacımız yok çünkü kasamız para dolu. Bu tür kirli işleri istemiyorum artık dedi.

Dördüncüsü: Doğuya yatırım yapmanın maliyetleri bizim için çok yüksekti oraya yatırım yapmamak için pkk’yı gerekçe gösteriyorduk ama artık oralara yatırım yapmaya ve doğuyu kalkındırmaya karar verdik bu yüzden Pkk’nın ipini çekmeliyiz dedi.

Bu sadece benim gördüğüm bir rüyadırJ

 
Toplam blog
: 13
: 492
Kayıt tarihi
: 19.04.12
 
 

Yazı aklın uzantısıdır... Bazen düşündüklerimi olduğu gibi aktaramıyorum kağıda. İşte o zaman, ak..