Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '09

 
Kategori
Magazin
 

Erez Eğilmez'den yeni yıl mesajı

Acısıyla, tatlısıyla yaşadığımız , Türkiye Cumhuriyetinin ve dünyanın bir çok yerinde hatıralardan silinmeyecek bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz. 2009 yılı hem ekonomik olarak hemde birçok doğal afet ve savaşlarla anılan bir yıl oldu . Bunların yanı sıra insanların yaralarının sarıldığı, demokrasi kılıcı altında ise birçok ülkeye özgürlük diye, acılarla dolu bir yıl süregeldi. Bu güzel eşsiz vatanımızın sonsuza dek koruyucuları vatan evlatlarımızı, gencecik askerlerimizi terör uğruna şehit verdik. Onların acısını yeni bir yıl gelse de asla unutmayacağız. Şehitlik mertebesine erişen bu askerlerimize Allah’tan rahmet ailelerine de başsağlığı diliyorum.


Temennilerim yeni yılda terörün tamamen sona ermesi, yüce Türk ulusunun bir arada kardeşçe yaşamasıdır. Global ısınmanın ve iklim değişikliklerinin gelecek nesillere vereceği zararı hala anlamayan dünya milletleri devlet adamlarına 2010 yılında daha duyarlı davranıp vede küresel iklim değişikliğiyle mücadelede Türkiye’nin üstlendiği aktif rolün Kopenhag müzakerelerinde devamını, bu sürecin toplumun tüm kesimlerince anlaşılmasıyla mümkün olacağını ümit etmekteyim.

2010 yılını ekonomik açıdan, kültürel açıdan , savaşların sona erip ülkelerin birbirlerini düşman değil kardeş görmesi umudunu hep birlikte kalplerimizde hissedelim. Dünyanın teknoloji çağına girmesiyle birçok gelenek ve göreneklerin unutulmaya yüz tuttuğu çağımızda kaybetmekte olduğumuz bu değerlerin yeniden 2010 yılında kazanılması umudunu hâlâ kalbimde taşıyorum. Eğer ulus olarak umudumuzu asla yitirmeyip içimizde taşıdığımız inanç ve değer yargılarını olumlu yönde kullanırsak tüm sorunlarımızın aşılacağına canı gönülden inanmaktayım. 2010 yılı ulus olarak dünyanın en güzel mirasının üstünde taşındığı güzel şehrimiz İSTANBUL için Dünya Kültür Başkenti yılı olacak, o yüzden ülkemizin dünyaya tanıtım açısından bu yılı sanatsal ve kültürel olarak en iyi şekilde her Türk ferdi olarak değerlendirmek zorundayız. 2010 yılının sevgi ve kardeşlik yılı olmasını temenni ederim.


Biz sanat için çalışan bireylere kapılarını sonsuza dek açan gece gündüz demeden çalışan değerli medya ve basın kuruluşlarına ve çağımızın iletişim açısından en büyük unsuru olan internet medyasına değerli sahiplerine ve editörlerine kalpten teşekkürlerimi sunarım. 2010 yılında her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.


Tüm dostlara ve tüm insanlığa nice mutlu seneler. Nerde hayat varsa asla unutmamak gerekir, orada umut vardır, yeni yılda tüm güzel ümitler ve başarılar sizinle olsun mutlu ve sağlık dolu yıllar dilerim.


Sevgi ve Saygılarmla,


Erez Eğilmez

 
Toplam blog
: 3
: 2817
Kayıt tarihi
: 28.03.08
 
 

Erez eğilmezYaş: 38 Cinsiyet: Erkek Astroloji İşareti Yay Zodyak Yılı: Horoz Endüstri: Moda Meslek: ..