Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '09

 
Kategori
Güncel
 

Ergenekon: Bu dava dünya hukuk litaratürüne girmeli

Ergenekon: Bu dava dünya hukuk litaratürüne girmeli
 

Ha bombalar evinde ha krokisi evinde ne farkı var?


Öncelikle bu güne kadar bir çok defa gündeme gelen kontrgerilla olayına ne kadar karşı olduğumu ve deşifre edilmesini çok ama çok istediğimi belirteyim. Bunun adı derin devlet olsun gladyo olsun ne olursa olsun. Bunu kuran ister Türkiye ister ABD ister NATO olsun. ABD nin ülke yönetme ve karıştırma metodları bir çok kişinin bilgisi dahilindedir.

Susurluk zamanında hep beraber ışıklarımızı söndürdük. Bu derin devletin kökü kazınsın diye. Üstüne gidilsin istedim, istedik hep beraber. Çünkü kimse bir hukuk devletinde yargılanmadan suçlu ilan edilemez. Bir çok faili meçhul cinayet vardı ülkemizde, bir çok zamanda bir çok farklı nitelikte kişi faili meçhul bir şekilde yok oldu. Zaman zaman denetimden çıkıp mafya oldular zaman zaman mafyayı taşeron olarak kullandılar.

Her ülkenin askeri açıdan en tepe noktasında ki Türkiye'de Genel Kurmay'da bir çok plan vardır. Komşularımızdan gelecek her hangi bir saldırıya karşı plan, komşukara saldırmak için plan, 3. dünya savaşı çıkarsa nerede yer alınacağı ile ilgili plan vs vs.. Yani her durum için bir plan vardır. Sonuçta bir devleti ele geçirme planı da vardır. Çünkü bir gün gelip zararlı kişiler devletin başıan geçebilir ya da halk ayaklanıp yönetimi ele geçirebilir. Bu planlar olmalıdır olmaması hatadır. Bunlar gizli belgelerdir evde bulundurmak suçtur ama bunu evde bulundurmak darbe yapmak anlamına gelmez.

Benim kanım terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar çerçevesinde bazı yarısız infazların yapılmış olabileceği. Var olan örgütlenmenin bunun için kullanıldığıdır. İşin askeri kanadı bundandır. Belkide verilen emirler uygulanmıştır. Hani hep filmlerde olurya bu görevi yapacaksın ama yakalanırsan biz seni tanımayız durumudur bu ve Türkiye'deki kontrgerillanın belkide bir kısmı deşifre olmuştur. Tamamamının ortaya çıkacağını hiç zannetmem çünkü ABD buna izin vermez.

Ama öyle bir kargaşa yaratıldıki bazı basını da yanlarına alarak ne kadar AKparti karşıtyı varsa aynı torbaya attılar. Münferit bir çok olayın aynı elden çıkmış gibi gösterilmeye çalışıldığı görüşündeyim. Bütün bunlar neden aynı elden çıkmış gibi gösterilmeye çalışılıyor. Şimdi darbe yapmaya çalışmak suçlamasına bir eylem yüklemeleri gerekli çünkü oluşmamış eylem haline dönüşmemiş plana ceza veremeyecekler. Sadece pkk terörü ile mücadele için yapılan illegal eylemler kalsa suç olarak kamuoyunda destek bulamazlardı. PKK terörüne halkın bakışı ortada. O nedenle ne kadar failsiz yada failli eylem varsa hepsini bunlara eklediler. Gizli şahitlerde pek güvenilir durmuyor.

Hadi bunları bir kenera bırakın Mustafa Balbay, İlhan Selçuk, Sabih Kanadoğlu, Gürüz, Alemdaroğlu, Özkan ve ismini sayamadığım bir çok kişi dikkat edilirse hepsi akpartiye öyle ya da böyle zarar vermiş kişiler. Bu kişiler bundan sonra da zarar vermeye devam edebilcek kişiler.

Bunun yanında bir çok gazeteye bir çok bilgi ve belge servis ediliyor. Başbakan sanki savcıymış gibi konuşuyor. Tarafmış gibi konuşuyor. Sonuçta her türlü getrilmek istenen rejime karşı çıkanlar sindiriliyor korkutuluyor ama bunu sonu son değil.
 
Toplam blog
: 21
: 918
Kayıt tarihi
: 19.11.08
 
 

Bir blog oluşturmamın en büyük nedeni ülkemiz ya da dünyadaki bir çok olayda yapılan yorumlarla hemf..