Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '10

 
Kategori
Güncel
 

Ergenekon komandosu

Ergenekon komandosu
 

Ergenekon

Aslında birçoğumuz bu kavramı en büyük ve önemli Türk destanlarından biri olarak bilsek de son yıllarda vatanını ve milletini seven insanların tutuklandığı hapishaneye koyduğu davanın adı olarak hatırlıyoruz. Bu dava ile ilgili olarak birçok gazeteci, akademisyen, yazar ve asker daha mahkeme önüne çıkmadan hapishanelerde tutuluyor. Yüzlercesi ise bir şekilde zaman zaman göz altına alınıp serbest bırakılıyor ya da öldürülüyor, ortadan kayboluyor. En kötüsü de bir çok subay kimliğindeki üst düzey askerler bu ithamlara dayanamayıp intihar ediyorlar. Milyonlarca insan bu insanların adına “Ergenekon “dedikleri davayla ilgilerinin olmadığını inandıkları ve bildikleri halde hiç tepki göstermiyor ve insanlar mahkemede boşu boşuna yargılanıp mahkeme sonucu alınmadan hapishaneye tıkılıyor. Sanki bilinmez bir güç tarafından birileri bu insanların belirli bir süre hapishanede tutulması gerektiğini söylemiş de bu amaçla belirli gazete ve medya kuruluşları ile hükümet ve sözde bağımsız ama özde bağımlı yargı birlikte hareket ederek bir kumpas hazırlamışlar gibi. Sanki yaşananlar ve gündem bir filmiş gibi de yakında son bulacakmış gibi. Ama bu davada tutuklu ya da tutuksuz yarılanan ya da yargılanmayan tüm insanların yakınlarının umutsuz oldukları kesin.

Ergenekon diye bir oluşum varsa ve bu insanlar gerçekten bu şekilde bir bağlantı ve organizasyon içine girdilerse tabiî ki böyle bir davranış ve düşünce sistemi yanlıştır. Bunun değişik yolları vardır. Görevinden ayrılırsan birleşirsin parti kurarsın siyasete atılırsın seçilirsen başa geçersin seçilmesen yapacak bir şey yok. Ama tüm yaşananlar emparyalist güçlerin bir oyunu ise takdir etmek gerekiyor ki oyunu muhteşem oynuyorlar ve karşılarında bu kadar stratejik davranabilecekleri bir güç dengesi yok. Hükümet, yargı, siyasi, dini ve ekonomik güç ellerinde ise bir de buna istihbaratın da son atama ile ellerine geçtiğini düşündüğünde gerçekten adına ne denirse densin tüm ulusalcıların işi zor. İşte tutuklu askerlerden birinin özgeçmişi. Böyle adamları niye tutukladıklarını fazla sorgulamaya gerek yok.

Levent Albay, Amerika ve Barzani açısından tam bir terörist (!)

En çok ustun cesaret ve feragat madalyası ve takdirname sahibi asker E.Albay Levent GÖKTAŞ Ergenekon tutuklusu.

Emekli Albay Levent GÖKTAŞ aşağıda özellikleriyle "Ergenekoncu" suçlamasıyla tutuklanmayı hak etmiş doğrusu. Teröristlerle böyle mücadele ediliyor (!)

01. Kara Harp Okulu İsletme Bolumu mezunu.

02. Gazi Üniversitesi İsletme Ana Bilim Dalı Üretim Yönetimi-Planlama Yüksek Lisansı sahibi.

03. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu.

04. İngilizce, Rusça, Arapça biliyor.

05. Üç tane "Ustun Cesaret ve Feragat Madalyası" sadece onda var. Başka hiçbir subayda yok.

06. Ayrıca altı tane "Ustun Birlik Yetiştirme Beratı" sahibi.

07. 180 "Takdirname" sahibi

08. Sayısı bilinmeyen şerit rozeti.

09. Kuzey Irak'ta yapılan bütün operasyonlara katılmış.

10. Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın en seçkin subaylarının eğiticisi ve bir çok birliğinin kurucusudur.

11. Yüksek atlama serbest paraşütçü, dağ ve sualtı komandosu olan ilk ve tek subaydır.

12. İki erken terfisi olan ender subaylardan biridir.

13. Yalnızca bir seferde, yaklaşık 40 askeriyle Irak'taki terör kampına girip 240 civarında teröristi etkisiz hale getiren bir komutandır. Bu operasyonların sayını kendi de hatırlamaz.

14. Arazide pusuya düşen ve kuşatılan askeri birlikle teröristler arasına tek başına girip, elindeki makinalı tüfekle teröristlere göz açtırmadan askeri birliğin pusudan çıkmasını sağlayan cesur bir askerdir.

15. Onun vücudunda et ve kemiğe ilave olarak metal de (Ameliyatla çıkarılamayıp halen vücudunda bulunan kurşunlar ve kirik kemikleri birbirine tutturmak için kullanılan metal parçalar) bulunur.

16. Barzani ve Talabani'nin, adini duyduklarında kaçacak delik aradıkları tek Türk'tür.

17. Ülkemizi ziyarete gelen Makedonya Genelkurmay Başkanı'nın; uluslararası bir ortamda, "Benim hocam (Özel Kuvvetler), hayran olduğum ve örnek aldığım subay'dır" dediği Türk Subayı'dır.

Şimdi bu seçkin Türk subayı ERGENEKON DAN tutuklu !!!!

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..