Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '13

 
Kategori
Siyaset
 

Ergenekoncu eşdeğer milliyetçi

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerci'ye göre Ergenekoncular ve onları savunanalar artık suspus olmuş; Çünkü Doğan Öz'ü onlar öldürmüş. 

Aynı takdiği Akp de yapıyor. Size soruyorlar, barış içinde kan akmadan yaşamayı istermisiniz ... Sizde evet diyorsunuz. Sonra soruyorlar: "Bu hedefe ulaşmak için Apo nun serbest kalmasını gerekli görürsünüz  herhalde?" Siz hayır derseniz "Kanın daha  akmasını mı istiyorsunuz ?" dye duvara dayıyorlar. 

Aynı şelikde Hüseyin Gülerci yazı yazmış. Eğer konuşursam  o zaman ben rahmetli savcı Doğan Öz ün katline ortak sayılıyorum; Çünkü ben bir Ergenekoncuyum. Arkadaş bu kadarda partizanca olamaz ki aydın geçinenler. 

Öncelikle kim bu örgüt? Başı kim? Babadan oğula geçen bir makam mı? Ne kadar paraları var? Hani banka hesapları ? Mustafa Balbay bu örgütün neresinde? Mehmet haberal'ın Doğan Öz ün ölümünde suçu ne ?

Neymiş....Katili serbest bırakan askeri yargıtay olduğu için olayın arkasında kesin ergenekoncular varmış. Ayrıca o katili 2006 senesinde bir el bombası ile öldürmüşler. Bu el bombası Ümraniyede bulunan el bombaları ile aynı seriden olduğu ortaya çıkmış.

Allah akıl fikir versin...O katili ergenekoncular 2006 öldürmüş. Niye... Onları ele vermesin diye... Peki nasıl hepsi içerde yatıyor o zaman? Demek ki cinayet işe yaramamış.  Peki onca adam kullanmıştır bu örgüt... Onlar nerede? ASLINDA İÇERDE YATANLAR ERGENEKONCU DEĞİL. GLADYO HALA SERBEST VE ERGENEKON TERTİBİ İLE MİLLİYETCİLERİ İÇERİ ALIYORLAR.

Ergenekon diye bir örgüt yoktur. Ergenekon tertibi altında tüm Milliyetciler içeri alınmış ve alınıyor ve bu bir gladyo tertibidir.  Şimdi suçu İSPATLANAMAMIŞ insanları savunduk mu bizde kan emici darbeci oluyoruz.  Ergenekon neden çözülemiyor?! NE diyecekler ki : "Nato ve Bopa karşı olan ergenekoncu mu desinler? O zaman tüm milliyetciler terorist demeleri gerekir ki buda şimdilik sıkar. 

 
Toplam blog
: 82
: 437
Kayıt tarihi
: 11.08.09
 
 

İlgi alanlarım muzik. İlk kez Milliyet Blog'da yazı yazmayı deniyorum, daha doğrusu düşüncelerimi..