Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

Ergenekonun 1 numarasının arkasındayım

Ergenekonun 1 numarasının arkasındayım
 

Atatürke sadık ve laik olmak ile birlikte milliyetci olmak ergenekoculuksa bende ergenekoncuyum.

Ergenekon davasını Abd ve Abd ye sadık Türklerin bir tezgahı olduğunu vicdanı açık ve bilgisi olan herkes görür.

Türkiye de diktatörlük olmasada; Ergenekon davasının dosya eziyeti en dikatatör ülkede bile yoktur. 

4 terabit dosya var Ergenekonda ama delil yok. 1kb dosya ortalama 150  kelimedir .

6 trilyon kelimeler arasında ergenekon vardır diyen birgizli tanık yoktur.

Deliller ise varsayımlar  Göle maya sürmüş, yoğurdu bekliyor ileri demokrasiciler.

Ergenekon davasının ilk günlerinde ben zaten inanmamıştım ama adeletin bu kadar komikleşeceğini beklememiştim. Rahmetli İlhan Selçuk hatırlarsanız tutuklanan ilk dalga arasında ki aydınlardandı. Ergenekonun ! numarası oymuş diye yazmıştılar. Sonra serbest kaldı ve aramızdan ayrılarak Yaradanın rahmetine kavuştu.

"Yeni krallar Yeni Soytarılar " kitabı emperyalizmi daha iyi anlamamı sağlamıştı. ABD sömürücülüğü ile mücadele eden rahmetliyi biz ölümünden iki yıl önce tutukladık. Ya Türkler vefalı değil ya biz Türk değiliz. Yok asker vesayeti yok ileri demokrasi zırvaları ile on yıldır bu ülkeyi yönetenler Suriyede sahte gözyaşları dökerken Ergenekon konusunda yargıya karışamayız diyerek yiyatro oynuyorlar. 

Abd ve Abd ye bağlı insanların insan hakkı gibi bir dertleri  yoktur. Amaca ulaşmak için her araca başvururlar. Hele devşirme ABD liler ile mücadele  daha kuvvetli olur.  Onlar 100 yıldır medeniyetin efendilerine hizmet ediyorlar ve kendilerini Amerikalı olarak hissediyorlar.

 

Bir  gazeteci, Abd de yaşarken; ailesini ve işini gücüne bırakıp ileri demokrasiye hizmet etmek için  Türkiye geldi ve yeni bir gazeteyi sırtladı. O gazete Ergenekon  ve diğer davalarda savcılık rölü oynadı. Şimdi bu görev bitti ve herkes dağılıyor. Olaylar tiyatro oyunu gibi perdeleniyor ve herkes rölünü oynuyor. Hem köşe yazarlığı hem mahkeme savcılığı bir arada olabiliyorsa romancılık ve gazetecilikte gayet güzel beraber olur. Blogcu bir arkadaşta biz böyle düşünüyoruz diye bize soytarılar demiş v e bunu yazmış. Bende ona yazdım ki kanı bozuk hain olmaktansa Milliyetci soytarı olurum daha iyi.

Kemal Derviş benim hayellerimi yıkmış bir insandır. Başlarda bilgisine güvendiğim bu insan burnunu ekonomiden hariç konulara sokunca soğudum.  Solcuların ve sağcıların kedi fare olduğu Türk demokrasi tarihinde; ülkücüler ve rahmetli Ecevit bir ilke imza atarak Anap ile birlikte bir koalisyon kurdular.  Güzel ve uyumlu giden hükümeti, Kemal Derviş,  rahmetli dışişleri bakanı İsmail Cem'i yanıltarak partiden ayırarak zayıflattı. Bocalan koalisyonun ortağı Devlet Bahçeli,  devlet adamlığını, hırslarının arkasaında bırakarak acilen erken seçim kararı aldı. Sonrasında  bir önceki seçimde birinci parti olarak ülkücü-solcu koalisyonunu kuran DSP yüzde on barajını aşamamış ve seçimden yeni parti AKP galip çıkmıştır. 15 ay önce kurulan bir parti seçimi kazanıyor ve Türkiyede bir ilk yaşanıyordu.

Anap gibi  birden Türk siyasetine giren Akp gittikce büyüdü. Rahmetli Menderes, Demirel,                         Özal ve Erdoğan döneminde ükeye yatırım yapanlar Ecevit başa gelince yatırımı kestiler. Türk halkını demokrasi seçimi için cezalandırıp kuyruklara diktiler. Emperyalizmin demokrasiye önem vermediğini rahmetli Ecevit ile gördük.

İlk darbeyi bizim Ergenekoncular yapmış iken son darbeyi atlantikci askerler ve Abd  devşirmesi politikacılar yaptılar.

Şimdi gladyo diye "Ergenekon "safsatasında içeri alınanlar Abd yandaşlarının yıllardır mücadele ettikleri Türk Milliyetcileridir.

Halbuki 12 eylül darbesini hazırlıyan gladyo Atlantikci askerler,  Abd yandaşı politikacılar  ile yandaş aydınlardan oluşur. Şimdi içeri alınan Atlantici asker yok. Abd yandaşı gazeteci hiç yok..

Rahmetli Özal federasyon ve eyalet  planını ilk ağza alanlardandı. Atlantikci Askerlerin getirdiği Özal ı Milliyetci ergenekoncular mı zehirlemişti ?!!!  R.T.E  Özal ın misyonuna mı devam ediyor ? Gazzeyi abluka ile terbiye eden efendiler vahşi Türkleri de varlık ve güvenlik ile mi terbiye  ediyorlar son 60 yılda ?

Gazzeliler bile füze yapabilirken biz 20 yıl önce konya kadar olan Hollandadan getirdiğimiz Patriotların neden yerlisini yapamadık ve 20 yıl sonra tekrar Hollandalılardan alıyoruz ? 

Refahın ve zenginliğin ancak emperyalistlerin isteğiyle mümkün olabildiğini  verilen krediler ile uyduruyorlar. Yerli üretim olmasın ama biz çiftcisinden işçisine kadar yaşıyacağı kadar borç veririz. O borcu geri ödemekte o halkın YAŞAMA NEDENİDİR:

Halkını doyurmak için ABD ve BM ye muhtaç Kuzey KOre nasıl olurda tek başına füze yapabilir ve uydusunu uzaya gönderebilir. Brezilyasından KuzeyKoresine kadar adamlar hakim ve büyük oyun oynuyorlar. Bu Milliyetci askerler içeri girdikten beri Türkiyede Akp ile bu büyük oyunda rölünü almış reyting yapıyor. 

Mustafa Balbay gibi insanlar  sivil topluma gözdağı vermek için içerde tutuluyor. Ergenekon davasına ekleye ekleye binlerce sayfa üretilirken gizli tanık olarak katiller kullanılıpTÜRK EVLADI İÇERDE TUTULUYOR:

Doğu Perinceğin yaşadığı haksızlıklar vicdanamı taşlaştırırken LANET Okumak istiyorum DERBİNİZE VE DEMOKRASİNİZE.

 

 
Toplam blog
: 82
: 437
Kayıt tarihi
: 11.08.09
 
 

İlgi alanlarım muzik. İlk kez Milliyet Blog'da yazı yazmayı deniyorum, daha doğrusu düşüncelerimi..