Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '17

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Ergün Yıldırım'ı Kınıyorum

Ergün Yıldırım'ı Kınıyorum
 

Salih Arıkan


Sen Ergün Yıldırım; hiç kaldırımda yürürken masa ve sandalye arabaların işgalinden yolda yürümekte zorlandın mı sen? Ergün Yıldırım durakta otobüs beklerken gelen otobüs engelli erişimine uygun değil diye tekrar otobüs bekledin mi sen? Beyaz bastonunla karşıdan karşıya geçmek için sesli sinyalizasyon olmadığı için dakikalarca birinin karşıya geçirmesini bekledin mi? İşi gücü bıraktın engellilerin ÖTV muafiyetine mi kafanı taktın? Lüks arabaya binemiyorsun da ondan mı bu ezik tavrın?

Engelliler özelikle yaşatılan sorunlardan temel ön yargılardan dolayı zorluklar yaşıyor ve yaşatılıyor. Birisi bu engelliyi niye işe alıyorlar diyor. Diğeri bunlar zaten ne iş yapıyor diyor diğeri otursunlar evinde diyor. Senin gibi biri de lüks araçlara biniyorlar diyor.

Engelliler daha çok hayatın içine dâhil olmalı. İmkânı olanlar ÖTV muafiyetinden lüks araçlarını alsın paylaştıkları fotoğrafları da arkadaşa göndersin.

http://t24.com.tr/haber/yeni-safak-yazari-engelli-aileler-daha-luks-arabalar-aliyor-devlet-onlardan-vergi-almiyor-bu-adalet-degil,426763

 

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..