Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Erhan Çelik İçin Sorun Gülben Ergen Değil!

Erhan Çelik İçin Sorun Gülben Ergen Değil!
 

Ekranın yakışıklı sunucularından Erkan Çelik ismini Gülben Ergen ile olan evliliği ile hafızalara yazdık. Oysa yıllarını televizyonculuk için geçirmiş, kurt habercilerden biriydi. Bir anda Gülben Ergen ile masallara yakışır evliliği ile gündeme oturdu ve ne yazık ki gündemden kalkmak istese de artık kalkamıyor.

Erkan Çelik, uzun zamandır Gülben Ergen ile aralarında oluşan polemikler nedeni ile kariyerinde diken üstünde oturuyordu.  TRT kurumu biraz askeri disiplinle idare edilir. Bu idare şekli hangi parti döneminde olursa olsun geçerlidir. TRT, bu askeri disiplinini kurulduğu an itibari ile edinmiş ve idaresinden asla da taviz vermez. Dolayısı ile Erkan Çelik falan da tanımaz! Ölümüne suskunluk, polemiğe karışmama gibi kuralları çalışan herkes için geçerlidir.

Erkan Çelik’de bu askeri disiplinin içerisinde hakkında çıkan hiçbir haberi yalanlayamıyor, tepki veremiyordu. Eh artık TRT’den istifa edip rahat rahat hakkında konuşulanlara da cevap verebilecekti. Manzara aynen böyle değil mi?

Oysa benim manzaram başka bir resim gösteriyordu:
TRT’den istifa eden Erkan Çelik ile ilgili şok edici açıklama herkes tarafından şaşkınlıkla karşılarken ben hiç şaşırmadım. Haber bana bir kuş tarafından fısıldanmıştı. “Erkan Çelik, bu akşam canlı yayında istifa edecek, çünkü….”. Şimdi bana her fısıldananı yazsam köşemin adını “Cadı Kazanı” koymam lazım. Fakat bu çok güvenilir bir haber kaynağıydı. Samimiyetle güvenebileceğim biriydi. Hemen haber yapıp manşetlere çıkartabilirdim haberi ama o da Erkan Çelik’e çok zarar verirdi.

Gizli kapılar arkasında yapılan konuşmalar, sözleşmeler bazen görmemezlikten gelmeniz gerektiğini işaret eder. Ben de haberi o günlüğüne görmezden geldim, ama sadece o günlüğüne…

Haber kaynağımın güvenliği bende saklı!

Erkan Çelik yakında bir film projesinde oyuncu olarak karşımıza çıkacak, demedi demeyin. Proje bilgisi ben de var, detay bilgisi yok… haydi bakalım ortaya düşen bu ateşten topu kaleden kim çıkartacak?

Erkan Çelik’e yeni yolunda ve projesinde başarılar dilerim.

Hayatta başarılarınızın devamı dileği ile….

Erhan Çelik Kimdir?

2 Eylül 1972 tarihinde Ankara Polatlıda dünyaya gelen Erhan Çelik, Ortaokul ve liseyi Polatlıda tamamlar. Üniversite eğitimini işletme bölümü okuyarak tamamlayan sanatçının mesleği haber spikerliğidir. 44 yaşında olan spiker’in İlknur Türker ile olan evliliğinden Kayra çelik isminde bir oğlu vardır. 2013 yılında İlknur Türker’den boşanır ve bir yıl sonra ünlü sanatçı Gülben Ergen ile nikâh masasına oturur. Erhan Çelik bu evliliği de uzun süre yürütemez ve 6 Aralık 2016 tarihinde ikili boşanır. Kariyerine 90’lı yıllarda açılan Ankara Polatlı kanalında başlar. Polatlı televizyonunda ana haber sunan spiker, 1996 yılında TGRT Ankara haber bürosuna geçerek burada gece muhabirliği yapar.

Reha Muhtar’ın spikerlik kariyerinde zirvede olduğu dönemde onun ekibine alınır ve artık SHOW TV Ankara Haber bürosunda çalışmaktadır. Yaptığı bir haber yanlış yazılınca Reha Muhtar tarafından işinden edilir. Bu arada askerliğini aradan çıkaran Erhan Çelik 2000 yılında Kanal 7 televizyonunda çalışmaya başlar. Bu kanalda 7 yıl boyunca ‘’ Bu kadar Olur’’ isimli reality show, ‘’İskele Sancak’’ ve ana haber bültenlerini sunmuştur. 2013 yılında Habertürk kanalına geçen Erhan Çelik 2014 yılında kanalın Genel yayın yönetmenliği görevine getirilmiştir. Bu görevi yürütürken aynı zamanda Show TV haberin sorumluluğunu alan Spiker Erhan Çelik her iki görevini de 2015 itibariyle bırakmıştır. 27 Temmuz 2016 itibariyle TRT 1 kanalının ana haberlerini sunan Erhan Çelik 6 Ekim 2017 tarihinde TRT'den ayrıldığını açıkladı.

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..