Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Erkan Sarıyıldız : hayatınızın efendisi olun

Erkan Sarıyıldız : hayatınızın efendisi olun
 

Özellikle son günlerde “Yaz Saati Uygulaması”ndan dolayı arttığı iddia edilen depresyon şikayetlerine yönelik Erkan Sarıyıldız; “Bizler değişen ortamlara kolayca uyum sağlayabilen, muhteşem varlıklarız. Değişimlere uyum sürecini kolaylaştırmak için en kolay ve güvenilir yol, ruhsal ve bedensel gerilimleri azaltıcı metodları kullanmaktır. Özellikle ‘Derin Gevşeme Egzersizleri’ ve ‘Meditasyon’ gibi yöntemleri kullanarak ruhsal durumunuzun ve bedeninizin saat uygulamalarından en az şekilde etkilenmesini sağlamanız mümkün.  İçsel dinginlik ve denge sağlığın en büyük koruyucusudur" dedi.

“Farkındalık Atölyesi” ve “Simurg Metodu” isimli bireysel dönüşüm programlarının yaratıcısı, “SCIO” isimli Quantum Biofeedback tedavi cihazını kullanabilen Türkiye’deki öncü isimlerden Erkan Sarıyıldız; yazıları, kitapları ve eğitim teknikleri ile bireysel farkındalık alanında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kişilerin kendilerini bulma yolculuğunda çeşitli basamaklarla farkındalık süreçlerini hızlandırmayı ve kendilerine ulaşmalarını sağlayan Sarıyıldız, tıpla metafiziği harmanlamasıyla da sektördeki birçok kişisel gelişim uzmanından ayrılıyor. Kendi hayat yolculuğunda karşılaştığı ve keşfettiği yanlış düşünme modellerinin bedene hastalık olarak yansımasından, ses teknolojileri ve beyin dalgalarının doğru kullanıldığında hastalıkların ilaçsız tedavi edilmesine kadar günümüzde insanların yaşadığı birçok sıkıntı ve hastalığa çözüm yolu üretiyor.

 “Hastalıklar vücuda iyileştirici frekanslar uygulanarak tedavi edilebiliyor. Her madde bir frekans yayar, o frekansı bedene tanıttığınızda da iyileşmeyi hızlandırır.” diyen Sarıyıldız, özellikle “SCIO” uygulamaları ile bu alanda oldukça ilerleme kaydedilebildiğini belirtiyor. Kendi yaratmış olduğu “Simurg Metodu”nun da, zihin-ruh-beden olarak bütünsel anlamda daha olumlu bir yaşamın kapılarını açtığının altını çizen Sarıyıldız, “Yanlış düşünme modellerini temizlediğimizde daha hastalık oluşmadan kendimizi birçok sağlık probleminden korumamız mümkün oluyor” dedi.

Erkan Sarıyıldız, verdiği hem bireysel hem de grup seminerleri ve eğitimlerinin yanı sıra tüm bu kazanımlarını yazdığı kitaplarda da alt metin olarak işlemeye devam ediyor.

“KARANLIKTA BOLERO” OCAK AYINDA RAFLARDAKİ YERİNİ ALACAK

İnsanlara daha güzel bir yaşam yaratmaları için gönüllü rehberlik yapmasının yanı sıra yazdığı kitaplarla kendine has okuyucu kitlesini de oluşturan Sarıyıldız, 2017’nin Ocak ayında Destek Yayınevi’nden çıkacak “Karanlıkta Bolero” isimli yeni romanını da okuyucularla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Erkan Sarıyıldız’ın daha önce yayınlanan kitaplarının isimleri; Kendime Doğuşumun Güncesi, Simurg’un Gözyaşları, Geçit, Kırkıncı Roman, Ayak İzlerim, Tüy Gibi Hafif, Anormal Kitap ve Sessiz Tango.

Erkan Sarıyıldız Hakkında:

1970 yılında Adana’da doğan yazar uzun bir  eğitimin ardından İç Hastalıkları Uzmanı bir doktor olduktan sonra, hayatı sorgulama ve kendini tanımak üzere uzun süreçler yaşadı. Gündelik hayatının kaotik koşturması içinde dahi  her zaman içinde taşıdığı “Gerçeği bulmalıyım” güdüsü, durdurak bilmeyen bir arayışa sürükledi. Yüzlerce kitap ve katıldığı yurtiçi ve yurtdışı eğitimlerle aradığı cevaplara yaklaşmaya çalıştı.

Hayatı bütünsel görebilmek adına kendine kattıklarının artık bir bütünlüğe ulaştığını farkeden yazar bu sentezin diğer insanların kendini bulma yolculuğunda yardımı olabileceğini düşünerek eserler üretmeye başladı. Kazandığı deneyimleri ve bu hikayeyi milyonlara ulaştırmak için önce blog yazarlığıyla başlayan ardından da 8 adet kitaba ulaşan bir serüvene atıldı.

Kitapları;

 “Kendime Doğuşumun Güncesi” – “Simurg’un Gözyaşları” – “Geçit” – “Kırkıncı Tohum” – “Ayak İzlerim” – “Tüy Gibi Hafif” – “Anormal Kitap”- “Sessiz Tango”

Yüzlerce kişinin hayatlarında fark yaratmaları ve farkındalığa geçişleri için çalışmalarını aktif olarak sürdürmekte, yazılı, görsel ve sosyal medyada paylaşımlarını sunmakta, gruplara ve kurumlara farkındalık eğitimleri vermeye devam etmektedir. Bütünsel tıp alanında da öncü olmak adına çeşitli projelerde yer almaktadır.

Yazarın şu anda “Simurg Metodu- Yaşamda Ustalaşma Programı” adlı bir eğitim seti mevcuttur.

www.erkansariyildiz.com

Facebook: https://www.facebook.com/erkansy/

Twitter: https://twitter.com/erkansariyildiz

Instagram: https://www.instagram.com/erkan.sariyildiz/

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..