Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkeği baştan çıkarmanın yolları: 5 duyuyu kullanmak

Erkeği baştan çıkarmanın yolları: 5 duyuyu kullanmak
 

Sevişmek için tensel temas denir ya, çok yanlış. Hem de eksik. Tensel temas sevişmenin sadece bir noktasını oluşturur o kadar. Erkekleri baştan çıkarmak için bu yeterli olmaz. Gerçek bir sevişme beş duyu organımıza da hitap edebilmelidir. Belki de bir çok ilişkide sadece tensel temas arandığı için sevişmeler bu kadar vasat, yataklar da bu kadar soğuk, değil mi?
 
Tensel temas demişken ellerden başlayalım. Eğer birlikte olduğunuz adamın dokunmaktan hoşlanmadığınız bir noktası varsa sadece seks ilişkinizi değil tüm ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekir. Çünkü eşlerin birbirlerine her şekilde dokunması cinsel birlikteliğin ilk kuralı. Genel olarak düşündüğümüzde erkeği baştan çıkarma yolları arasında en etkilisi dokunmaktır diyebiliriz. Bunun ikinci aşaması da sadece ellerinizle değil her yerinizle dokunabilmek, yani tenlerinizi farklı farklı noktalarda keşfedebilmek... İşte tensel temas orada başlıyor ama orada bitmiyor tabi ki...
 
İlişkiler üzerine yaptığımız uzun süreli çalışmalarda pek çok kadının yatak odasında ışığı hiç açmadığını öğrendik. Yani pek çok sevişme görme duyusuna da hitap etmiyor. Bunun sebebi utangaçlık olabilir, kadının vücuduna güvenmemesi olabilir. Ama mutlaka aşılması gereken bir eksikliktir. Evet kimi zaman karanlıkta sevişmek farklı bir deneyim olabilir ama birbirinin gözünün içine bakarak orgazm olmanın keyfini yaşamamışsanız aslında tam anlamıyla sevişmemiş bile sayılabilirsiniz.
 
İyi bir seks koku duyusuna da hitap edebilmeli. Hayır size sevişmeden önce parfüm banyosu yapın demiyoruz. Yine de afrodizyak kokulardan destek alabilir, teninizin doğal kokusuna bir kaç nota daha eklenmeyi düşünebilirsiniz. Neden mi, çünkü koku bizim en eski içgüdümüz. Eğer çiftler birbirlerine güzel kokuyorsa birleşmek için daha fazla arzu duyuyorlar.
 
Gelelim duyma duyusuna. Sevişirken en tartışmalı şeylerden biridir konuşmak. Kimi kadınlar seks esnasında konuşmaktan hoşlanırken erkekler genellikle konuşmayı pek sevmez. Ama ona erotik sözlerin sizi daha çok tahrik ettiğini söylerseniz elbette bunu da dikkate alacaktır. Bir de yatakta tam da sevişme esnasında komşunun kaçan kedisinden bahsetmeyi düşünüyorsanız tabi ki susmanız gerekir. Hatta o anda bu tür şeyleri hiç düşünmemeniz gerekir. Size bu noktada iyi bir tüyo verelim mi? Eğer erkeğinizi baştan çıkarmak, yatakta dikkatinizi toplamak ve konuşmalarınızı en aza indirmek istiyorsanız hafif hafif inleyin. Bu hafif inlemeler farkında olmadan sizi tahrik edecek ve sadece sevişmeye odaklanmanızı sağlayacak.
 
Son olarak da tat duyusuna değinelim. Birlikte olduğunuz kişinin teni sizin tat duyunuzla ne kadar uyumluysa o kadar zevk alırsınız. Bu zevki de nasıl sağlarsınız biliyor musunuz? Aynı şeyleri yiyerek... Evet aynı şeyleri yiyen insanların tat reseptörleri de buna göre gelişir. Tabi ek olarak atak fantezilerinize eşlik eden meyve ve yiyeceklerden de yararlanabilirsiniz. 
 
Toplam blog
: 60
: 7239
Kayıt tarihi
: 31.07.14
 
 

Mühendisim.  Kendimi geliştirmeyi ve hobilerimle uğraşmayı çok severim. Sürekli seyahat eden, bol..