Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '16

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkeği elde etmenin yolları – 4 etkili taktik

Erkeği elde etmenin yolları – 4 etkili taktik
 

Erkekleri Elde Etmenin Altın Kuralları:

Erkekleri etkileme, pek çok kadın için farklı sebepler ile gerekli görülür. Genellikle hoşlandığınız kişiyi etkileyerek, onun da size ilgi duymasını istersiniz. Bunun için de çeşitli yöntemlere başvurabilirsiniz. Ancak her yöntem etkili olmayacaktır şüphesiz ki. Çünkü erkeklerin mantığı kadınlara göre çok daha farklıdır.

Genellikle düz mantık olarak tanımlanan erkekler, aslında basit ve çetrefilsiz bir mantık ile hareket ederler. Siz de ince zekânız ve doğru bir strateji ile istediğiniz erkeği etkiniz altına alabilirsiniz. Onun dikkatini üzerinize çekmek sandığınız kadar zor olmayacaktır.

Şimdi size vereceğimiz basit fakat etkili yöntemler ile siz de hoşlandığınız kişiyi, etkiniz altına alabilirsiniz.

1. Taktik:

İlk olarak erkeği elde etmenin yolları arasında sayılanlardan biri olarak gizemli olmanızı öneriyoruz. Çok fuzuli gibi görünen bir madde, hoşlandığınız kişinin sizi merak etmesini sağlayacak. Bu da ilgisinin sizin üzerinize gelmesi demek! Ailevi problemleriniz ya da geçmiş ilişkilerinize dair bilgileri doğrudan belki de iyi niyetiniz ile paylaşmak, merak uyandırmayacaktır.

Bırakın da o sizi tanımaya çalışsın, bilgi almak için çabalasın. Kısacası biraz peşinizde koşması için fırsat verin. Böylece uzak ve gizemli görünürken, ilginin üzerinizde toplanmasını sağlayacaksınız.

2. Taktik:

2 kural olarak şunu söylemek istiyorum; Erkeği elde etmenin yolları, zor bir stratejinin parçaları değil. Sadece durumu net bir şekilde görerek yöntemleri devreye sokmalısınız. Size diğerlerinden farklı bir gözle bakması için pozitif olmalısınız. Gülümsemenizi esirgemeyin. Çünkü gülümseme pozitif enerjinin de en önemli işaretidir. 

Suratı beş karış gezen tiplerden olursanız, bilin ki soğuk, itici ve egoist görünürsünüz. Bunun aksine sıcak, samimi ve neşeli görünmelisiniz. Üstelik erkekler seksi bir kızdan ziyade, gülüp eğlenebileceği, keyifli zaman geçirip, sohbet edebileceği kızları tercih ederler. Neşeli hatta esprili olursanız ise onun gözünde bir sıfır öne geçebilirsiniz.

Kendinizi kasmanıza hiç gerek yok.

Doğal ve samimi görünmeniz, aslında kısaca olduğunuz gibi görünmeniz yeterli olacaktır. Pozitif enerjiniz ile en önemli aşamayı geçeceksiniz.

3. Taktik:

Üçüncü kural ise yapmanız gerekenden ziyade yapmamanız gerekeni ifade ediyor ve oldukça büyük önem taşıyor. Çok sık bu sebebe bağlı olarak ilişkilerin sona erdiğiniz görebiliyoruz. Hoşlandığınız kişi ile bir ilişki içerisinde olun ya da olmayın hiç fark etmez, onunla ilgilenirken, dozunu kaçırmayın.

Yani onun annesi olmadığınızı unutmayın.

Uyumlu, anlayışlı ve düşünceli sevgili rolü genellikle dozu kaçırılan bir durum ortaya çıkarıyor. Sonuç olarak ilgilendiğiniz kişi ya da sevgiliniz, boğulduğunu, baskı altına alındığını hissederek sizden uzaklaşacaktır.

Bunun için ona annesi gibi davranmayı bırakın ve sevgilisi olduğunuzu hatırlayın. Birlikte eğlenmeli, gezmeli gerektiğinde de risk almalısınız. Yani yemek yedi mi, iyi giyindi mi gibi dertleri çok fazla takmamalısınız.

4. Taktik:

Erkeği elde etmenin yolları olarak görülen önerilerimizin sonuncusu ise kendinize güveniniz ile ilgili. Kadın ya da erkek herkes karşısında özgüven sahibi birini görmek ister. Ezik duran, güçsüz ve korunmaya muhtaç biri hiç cazip değildir. Oysa özgüvenli duruşunuz sizi gizemli de yapacaktır.

Ona muhtaç değilsiniz ama onunla ilgileniyorsunuz. İşte bu düşünce, hoşlandığınız kişinin özel olduğunu hissetmesi ve dolayısıyla size karşı da ilgi duyması anlamına gelir.

Yapay bir görünüm, aşırı bakımlı olmak ya da seksi olmak bir erkeği etkilemenin yollarından biri olamaz. Bu tür yöntemler oldukça kısa süreli bir etki yaratır. Belki bir bakış ya da iki kelime konuşma kadar. Ancak saydığımız özellikleri üzerinizde taşırsanız, sizi tekrar tekrar aradığını, sizinle daha fazla konuşmak ve zaman geçirmek istediğiniz göreceksiniz. 

Bu konuda daha detaylı bilgi edinmek için Onu Elde Et PDF kitabına göz atmanı tavsiye ederim. 

onueldeet.net

 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..