Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

27 Ekim '10

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkeğimi kaybettim hükümsüzdür!

Erkeğimi kaybettim hükümsüzdür!
 

Milliyet.com.tr


''Argonaut Erkek!''

Bir canlı düşünün, ama erkek!

Sulak bir ortamda ve kayalara tutunarak yaşamaya çalışan. Allah onu öyle bir yaratmış ki; çok ilginç bir çiftleşme yöntemi nasip etmiş bu canlı türünün erkek olanına da dişi olanına da..

Her ne zaman ki o arzulu anında döllenmek istiyor canı adamın (o türdeki erkeğin) yani, (canı kadın) dişi çekiyor..

İşte tam o çiftleşme mevsiminde, erkekliğini temsil eden cinsel organı, aniden bedeninden zıpkın gibi ayrılıyor, (müstakil ve özgür bir biçimde) gidiyor kendisi gibi başka bir kayanın üzerinde tutunarak yaşamaya çalışan, kendi türünden olan bir dişinin, ''kadının'' yanına varıyor ve onunla bir güzel çiftleşiyor.. İyi mi?

Sonra mı?
Onu dölleyip sonra da hiç bişi olmamış gibi, yine kendi evine barkına geri dönüyor..

Arkadaşlar!

Sizinde şu an görüp okuyup ve duyduğunuz gibi, bu canlı türündeki erkek kendini epey aşmış..
Hem de baya, baya..

Düşünsenize!

Aslında ailesinin dizi dibinde ama canı ne zaman ki cinsel birleşme istiyor, işte tam o zaman amcam uzay mekiği gibi fırlatıyor cinsel organını başka bir dişinin çekim alanın tam da göbeğine ve işini orada o an onunla bitiriyor ve jet hızıyla hemen geri yuvasına dönüyor..

Böyle bir erkeğe boravo demiycez de kime diyecez kızlar?

Demiyorum!

''Allah topunuzun belasını versin'' inşallah diyeceğizdir... Değil mi?

San ki kendisi hiç bişi yapmamış, olmamış ve orgazm yaşamamış gibi, evli evinde yerli yerindedir..
Çünkü; neden derseniz, adamcaz (!) gerçekten de hep oradadır ve bir yere kıpraşmamıştır..

Neyi mi? Eveleyip - geveleyip sonra da klavyeleyip anlatmaya çalışıyorum?

Az biraz sabredin de öyle öğrenin diyom.. Acele edip, bide üstüne güme gidip de bedeninden fırlamış ap'arzulu bir ''Argonaut'tan'' öğrenmeyin demene çalışıyom size bacılar.. :)

Hani bir orada, bir burada, ağzı sulu ovada dolaşan erkek tipleri vardır ya hani, (insan denen canlılar arasında) önüne geleni canı çeken, fırsat bulunca da yatan kalkan, sonra da bazı sebeplerden yakalanıp da suçunu inkar eden, sonra da ''vallahi de billahi de hatta tallahi de ben yapmadım karıcığım'' ve ben o kadını hiiiçç tanımam diyen..

Aha da iki gözüm önüme şetsin ki o beni zorlana şetti kız aşkım diyen ve eline, beline, diline hakim de avukatta olamayan, birde bi güzel, yalayıp yutup, sonra da ben yapmadım horaz yaptı gülüm, deme ayaklarına yatan erkeklere ''ARGONAUT'' denirmiş.. (inşallah anlatabilmişimdir?)

Lafı tuşlarla ağzıma dolandırıp asıl anlatamadığım konu şu!

''Argonaut erkeğimi kaybettim hükümsüzdür!''

Argonaut nedir?

Az bilinen bir deniz canlısı. Deniz anemonu gibi, bitkiye benzeyen ve deniz dibinde kayalara tutunarak yaşayan bir hayvan türüdür. Argonaut'un çok ilginç bir döllenme yöntemi vardır. Erkeğin cinsel organı, çiftleşme mevsiminde, bedenden ayrılır, gider başka bir kayada yaşayan dişi Argonaut'u bulur, döller ve sahibine geri döner. Onun için, önüne gelenle yatıp kalkıp, sonra ''Vallahi ben yapmadim.'' O kadını tanımam bile, ayaklarına yatan erkeklere ''Argonaut'' dendiği doğrudur onun için de hükümsüzdür...

Diğer bir açıklaması!

ARGONAUTLAR (Argo Gemicileri)

İlkçağın en büyük destansal öyküsünün günümüze tüm olarak ulaşması Apollonios sayesinde olmuştur. İsa’dan önce III. Yüzyılda yaşayan Rodoslu Apollonios ünlü bir Mythos yazarı idi. Bu konuyu kendisinden sonra Apollodoros ve önce de büyük Dor Ozanı Pindaros işlemiştir. Medea ve İason Mythe’leri tragedya yazarlarına ve özellikle de Eurupides ve Seneca’ya konu olmuştur.


1. Argo Gemisi: Argo adı Antik Grekçe de ‘Hızlı’ anlamına gelir. Argo Karadeniz’in Kolkhis ülkesinde (Bugünkü Abhazya, Mingrelya ve Acara’dan oluşan Doğu Karadeniz kıyıları) altın postu aramaya giden kahramanlar için yapılmış ellibeş kürekli bir gemiymiş.

Kaynak: Remzi Kitabevi yayınları Mitoloji sözlüğünden bilim kadını Azra Erhat’ın sıralamasına göre.

Melekler argonaut erkekleri yesinler inşallah!

Ha sahi ya unutmadan!

Bundan sonraki yazımın başlığı şimdiden hazır; ''2. El bayandan az kullanılmış erkek'' madem ki üle, artık büle.. :)

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..