Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '16

 
Kategori
Deneme
 

Erkeğin poposu olmaz mı?

Erkeğin poposu olmaz mı?
 

Şimdilerde modern hayatın karmaşasında pek dillendirilmiyor ama böyle bir muhabbet var. Erkeğin poposu olur mu? Yani elbette olur da, vücudun doğal olarak öyle bir bölümü var, bildiğimiz manada(kadın poposu gibi) poposu olur mu?

Değişik durumlar var bu konuda… Bedeniyle mütenasip normal bir poposu olması gerektiği söylense de hani biraz dolgun/ya da büyük olsa kadınsı algılanıyor ve erkeği rahatsız ediyor.

Erkeğin poposu nasıl olursa olsun (öyle kadınlarınki gibi) popo olarak algılanmayacak bir durumda olmalı. Böyle bir görüntü vermemeli. Böyle bir hisse kapılmamalıyız. Ama poponun şekli nasıl olursa olsun davranışlar erkekçeyse bunu örtüyor. Tersine cıvık, kıvıran, kadınsı davranışlarda bir de poposu dikkat çekiciyse popo daha çok öne çıkıyor.

Derdimiz insanların şurasıyla burasıyla uğraşmak değil bazılarını rahatsız eden bu popo muhabbetini ortadan kaldırmak. Erkeğin kalçası olmaz… İyi ama yaratan biz değiliz ki… Kalçalı, popolu erkek var ve eminim ki bunlar durumlarından rahatsızlar.

Bir de hiç kalçası, poposu olmayan erkekler var; tahta gibi… Bu da hoş değil. Adama bakıyorsun adam gibi ama alt tarafta iki kuru bacak. Bunlar da erkekçe halleriyle ve başka şeylerle durumu kurtarmaya çalışıyorlar ama oturmuyor. Kadın poposu/kalçası gibi ya da hiç yokmuş gibi/tahta gibi olmaz, bunun bir normali var. Ama ne yapalım, yaratan öyle yaratmış. Biraz da seninki boğazına düşkünse…

Biz şöyle olmasın böyle olmasın diyoruz ya erkek poposu nasıl olur bir ölçü yok. Kadınlara sormak lazım ama onlar da bence bizim gibi düşünüyorlar. Vücuduyla uygun olsun kalçası popsu büyük olsun (özellikle kalça büyüklüğü sorun olabilir), erkekçe davranışları da varsa tamam. Kadınlar için poponun dışındaki bölümler erkek gibiyse büyük popo sorun olmaz. Kadınlar popolu erkeği beğenir. Poposuz erkekte ise diğer tarafları artı hal ve davranışları durumu kurtarmalıdır.

Bir popo için bir ton laf söyledik. Ama böyle rahatsız edici bir muhabbet var. Şunu bir yere yazacaksınız kadınlar popolu erkeği sever. Tabi hal ve davranış kadar giyilen pantolon da önemli. Dar giymiş zaten kalça popo ofsayt, bir de yürüyüşü düzgün değil. Üst taraf ne kadar erkek olsa da… Bu biraz da başkalarının saçma algısı. Erkek erkektir sonuçta. Ayrıca gay travesti muhabbetleri de var. Yoksa insanların şurası burası kimsenin derdi olmamalı.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..