Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '13

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Erkek alışverişte asıl canavar!

Erkek alışverişte asıl canavar!
 

kadınlar erkekler ve alışveriş


Günümüzde hat safhaya ulaşmış olan bu alışveriş çılgınlığı artık sadece kadınlarla sınırlı kalmış değil büyük bir tabu olan kadınlar alışveriş canavarıdır tabusu yıkılmış, erkekler alışverişte büyük rol oynamaya başlamıştır.

Yine de ağızlara takılmış olan kadınlar alışveriş canavarıdır sözü ön planda durmakta. Günümüzün gelişen dünyasında insanların tek yaptığı şey tüketmek olmaya başladı  nüfus arttıkça tüketimde artıyor, üretimi tüketimini karşılayamayan ülkeler ya diğer ülkelere bağımlı birer sömürge olacak yada açlık ve sefalet içinde batacak. Ama günümüzde bir ülke batmaz çünkü bir ülkeyi batırmaktansa onu sömürmek daha kolay ve kazanç vericidir.

Gelelim konumuza kadınlara alışveriş konusunda atılan bu suçlamalar aslında erkeklerin kendi alışveriş hırslarını örtmek içindir. Kadınların dillerden düşmeyen bu alışverişleri masum birer alışveriştir elbise, ayakkabı, şapkaları, yiyecekler mücevherler. Oysaki erkeklerin alışveriş anlayışları daha kötüdür örneğin silahlar, uyuşturucu ve daha kötü şeyler bunların alışını da satışını da yapanların hemen hemen hepsi erkektir peki şimdi sorarım size kadınların bu alışveriş çılgınlığı mıdır kötü olan yoksa erkeklerin alışveriş alışkanlığımı?  Yine de dillerde kalmış olan bu söz devam edecektir. Kadınlar göz önünde masum alışverişleriyle canavar, erkekler gizli kapılar ardındaki gizli odalarda yaptıkları pis alışverişleriyle masum olacaktır ...

M. Semih KURU

20 OCAK 2013

 
Toplam blog
: 75
: 309
Kayıt tarihi
: 26.01.13
 
 

" Terra : Yeni Dünya " kitabı yazarı... Bilim kurgu hayranı ... ..