Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkek arkadaşınızın kız arkadaşları Kıskanılmalı mı?

Erkek arkadaşınızın kız arkadaşları Kıskanılmalı mı?
 

Kıskanılacak kız var kıskanılmayacak kız var diyerek konuya giriş yapabiliriz. Tamam sevgilinizi kimseyle paylaşmak istemiyor, onu kardeşinden, annesinden hatta kendi gözünüzden bile kıskanıyor olabilirsiniz. Ancak bu onu sosyal hayatından uzak tutmaya, insanlarla görüşmesini engellemeye neden olamaz. Buna hakkınız olmadığını bilmelisiniz. Tabi karşınızdaki insanın da size aynı şekilde yaklaşması gerekir. Hayatlarını birbirinden ibaret yapan insanlar, kötü bir sonla karşılaştıklarında sudan çıkmış balığa dönerler. Bir bakarlar ki kıskanılan tüm arkadaşlar birer birer terk etmiş onları. Yapayalnız kalmışlar. Tekrar yeni bir çevre edinmek zorlu bir sürece sokacaktır sizi de karşınızdaki insanları da.


Kıskanmanın Dozajı

Hem hayatınızı birbirinizden ibaret yapmanız da birbirinizden çabuk sıkılmanızın en büyük nedeni olacaktır. 7/24 beraber olan, sürekli iletişimde kalan sevgililer yeri gelecek kendinizden bile sıkılacaksınız. Bunları bilerek bir ilişkiye başlamalı, ne kendinize ne de karşınızdaki insana hayatı zehir etmelisiniz.


Peki güzel hoş konuşuyorsun ama erkek arkadaşlarımız başka kızlarla gülüp eğlensin mi yani diye sorabilirsiniz. Kıskanmanız normal. Yeri geliyor insan annesinden bile kıskanabiliyor ki kız arkadaşı da kim oluyor. Ancak iş öyle değil. Kıskançlığı bazen kendi içinizde yaşamanız gerekmekte. Belki de o kız arkadaşı sizden önce onun hayatındaydı, zor zamanlarında ona yardımcı oldu. Her kıza potansiyel tehlike olarak bakmaktan vazgeçin. Bir kızın bir sürü erkek arkadaşı olabilir ve bu durumda diğer erkekleri de düşünürsek, bu kızın bir sürü erkek arkadaşı olacak değil. Karşınızdaki insana baştan gard almak yerine onu tanımaya çalışmalısınız. Zaten kızlar kötü niyeti olan insanları hemen sezerler, siz ön yargısız yaklaştığınızda kız arkadaşlarını daha yakından tanıma fırsatı bulabilir ve bu konuda erkek arkadaşınızla gerekirse ikna edici konuşabilirsiniz. Yeter ki ön yargılardan kurtulun ve sevgilinizin kız ve erkek arkadaşlarının olmasının çok normal bir şey olduğunu düşünün ve bunu kabul edin. Unutmayın erkekler ilişkinin başlarında bir şeyleri kabul etmiş gibi görünseler de ilerleyen zamanlarda kısıtlanmak hoşlarına gitmeyecek ya sizden uzaklaşacaklar ya da size yalan söyleme yolunu seçeceklerdir.

Örneğin arkadaş ortamındayken o ortamdaki kızlar yok olacak, yerlerine erkek isimli hayali kahramanlar geçecektir. Ya da sizin istemediğiniz bir kız arkadaşına gerçekten değer veriyorsa sizden gizli gizli görüşecektir ve siz o sırada onu uyuyor diye bileceksinizdir. Eğer sağlam bir ilişki istiyorsanız erkek arkadaşınızı kısıtlama yoluna gitmemeli ve kendinizi de bu kısıtlamaya maruz bırakmamalısınız.

Siz ve sevgiliniz; "biz" kelimesinin içerisinde kendi bireyselliklerini ilan etmiş seçilmiş kişilersiniz.

 
Toplam blog
: 13
: 3334
Kayıt tarihi
: 28.11.13
 
 

Futbol meraklısı, fena halde Galatasaray hastası, hobilere kitap okumayı bilerek ve isteyerek yaz..

 
 
 
 
 
Toplam blog
: 13
: 3334
Kayıt tarihi
: 28.11.13
 
 

Futbol meraklısı, fena halde Galatasaray hastası, hobilere kitap okumayı bilerek ve isteyerek yaz..