Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkek hareketlerinin anlamı...

Erkek hareketlerinin anlamı...
 

Alın size bir ilginç konu daha!

Hem de kadınlarımıza yönelik bir konu. Bir erkek olarak bu ilginç konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Erkekleri tanıma konusunda kadınlara faydalı olacağına inandığım bu konuyu birlikte inceleyip üzerine yorum yapalım.

Bir erkeği tanımanın yolu, hareketlerini incelemekten geçermiş.

Siz de erkeğinizin hareketleriyle ne anlatmak istediğini merak ediyorsanız, bu yazıyı mutlaka okuyun.

Sevdiğiniz ve birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz bir erkeğin sizin için gerçekten ne hissettiğinden emin değilseniz hareketlerini gözlem altına alarak, ne yapmaya çalıştığını anlayabilirmişsiniz.

Birlikte olduğunuz erkek saçınızla oynuyorsa:

Toplum içinde gözünüzün önüne düşen saçınızı eliyle geri doğru itiyorsa ya da saçınızla oynuyorsa bu davranış etrafınızdakilere birlikte olduğunuz sinyalini vermek anlamına gelirmiş. Eğer ikiniz baş başayken bu tür davranışlarda bulunuyorsa anlamı Seni Koruyabilirimmiş.

Sevdiğiniz ve birlikte olmayı seçtiğiniz erkek size yakın oturuyorsa:

Bir toplum içindeyken eşiniz ya da sevgiliniz her zaman size yakın oturmayı tercih ediyorsa kıskanıldığınızın farkına varmalıymışsınız. Özellikle bir arkadaş toplantısında böyle davranan erkekler, etrafındaki kişilere sizin ona ait olduğunuzu anlatmaya çalışmasıymış.

Eşiniz veya sevgiliniz sizi alnınızdan öpüyorsa:

Her ne kadar alnından öpmenin ayrılık getirdiğine inanılsa da eşini ya da sevgilisinin alnından öpen bir erkek gerçek bir romantikmiş. Sizinle sevgili olmanın yanında ayrılmaz bir bütün olduğunuzu bu davranışıyla gösterirmiş.

Eğer eşiniz veya birlikte olduğunuz erkek size kocaman bir şekilde sarılıyorsa:

Birlikte olduğunuz erkek ya da eşiniz, ayrılma vakti geldiğinde kocaman bir sarılmayla veda ediyorsa size sevgisini göstermekten çekinmiyor demekmiş. Sizden ve ilişkisinin geleceğinden eminmiş. Bu nedenle de rahat davranıyormuş. Böyle veda eden erkeklerin bir diğer özelliği de size hissettiklerini açıkça söyleyebilme yeteneğinin olmasıymış.

Birlikte olduğunuz erkekle kafa kafaya veriyorsanız:

Tanımadığınız birinin kafanızın kafanıza değmesi sizi rahatsız etmeye yetse de sevdiğiniz erkeğin böyle bir davranışta bulunması sizi mutlu edermiş. Bu davranışın sebebi ise size ne kadar yakın olduğunu göstermekmiş. Bu hareket güveni ve verdiği değeri gösterirmiş.

Sevdiğiniz erkek sizinle sarmaş dolaş yürüyorsa:

Yolda o sizin belinize, siz de onun beline sarılmış yürüyorsanız sadece iki sevgili değil aynı zamanda iki dost olduğunuzu da gösterirmişsiniz. Böylece herkese çok iyi bir çift olduğunuzu kanıtlamış olurmuşsunuz. Erkekler bu davranışla sizin yanınızda rahat olduklarını da anlatmaya çalışırlarmış.

Gerçekten ilgi çekici bir inceleme. Bu güne kadar buradaki hareketlerin, bilerek veya bilmeyerek, aşağı yukarı hepsini insan hayatında en az birkaç kere yapmıştır. İşte insanoğlu anlamını bile bilmediği herhangi bir hareketi sadece hisleri ile yapabiliyormuş.

Böylesine hareketlerin anlamını öğrenen kadınlarımız, erkekleri bundan böyle daha iyi tanıyacaklarından eminim. Ayrıca bir erkek olarak bu hareketlerin anlamını öğrendiğim için şimdiden çok mutlu oldum.

Herkese sağlık ve mutluluk dileklerimle…

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..