Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '06

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekle kadın eşit mi?

Erkekle kadın eşit mi?
 

Feminizme karşı silahlanın.Toplumda gittikce bilincli hale gelen dişiliğinden önce insanlığın bilincine varan kadınlar karşısında sert bir tavır alacağımıza biz de bu kültür ve medeniyet savaşına katılalım. Kadın özgürlüğü savaşında onlarla yanyana olalım olalımki daha özgür ve bunun paralelinde daha mutlu ve başarılı bir toplum yaratılsın ve gerçek özgürlük inşaasını tamamlansın.

Kadın ve erkek beraberliği toplumun başarısında gözardı edilmeyecek kadar önemli olmalıdır. Bir çift düşünelim günlük yaşantılarında insani yönlerini önplana çıkarmışlar evdeki uyumları kendi üzerlerine düşeni yapmaları vede erkeğin yani bizlerin kadını bir kadın olarak değilde önce insan olduklarını idrak edersek o çekirdek aile mutlu olmazmı ve bu mutluluk ve de arkasından gelecek başarı toplumumuzun daha başarılı daha modern vede daha mutlu olmasını sağlayacaktır. Bir ülkenin gelişmesi o ülkeyi meydana getiren çekirdek ailenin huzurlu olmasıyla ilgilidir. Bu da bizlerin yani erkeklerin kadınlara bir insan olduklarını ve onların erkeklerle eşit hakka sahip olduklarını anlar vede anlatırsak bizim toplumdan daha mutlusu ve huzurlusu olmaz.

Kadına söz hakkı verilmeyen yerde evlerde ve toplumda feminizm baş gösterir. Bunun kadın özgürlük savaşı olarak ele alınmasını yanlış buluyorum. Kadının ve erkeğin birbirini tamamlaya, biribirine muhtaç yaradılış farklılarına saygı duymayan bir çaba başarıya ulaşamaz. Silahımız demokrasi ve insan hakları adına bu yönde bilinçlenmek olsun.

 
Toplam blog
: 29
: 1286
Kayıt tarihi
: 15.09.06
 
 

Okumayı ve yazmayı seven ve bunları insanlarla paylaşmayı  barış ve hoşgörünün bütün insanlığa eg..